Pro Immune

Jälleenmyynti: 215.60 €
Pisteet: 110.00VP
Varastossa

Vahva immuniteetti!


Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Vahva immuniteetti

Pro Immune -settiä laatiessamme otimme huomioon, että immuunijärjestelmän tila ei riipu vain sääolosuhteista, vaan ennen kaikkea siitä, mitä kehossamme tapahtuu. Nyt esittelemme sinulle setin, joka vahvistaa immuniteettiäsi kaikin puolin.

Immunity¬ ansaitsee enemmän huomiota!

Kun ajattelemme immuniteetin parantamista, C-vitamiini on ensimmäinen asia, joka tulee mieleen. Jokaisessa tabletissa on peräti 1000 mg L-askorbiinihappoa.

Oliivinlehti, tarkemmin sanottuna sen uute, tukee immuniteettia vaikeimmissakin olosuhteissa ja vahvistaa ylähengitysteitä.

D3-vitamiinilla on suotuisa vaikutus immuunijärjestelmään, mutta se on myös välttämätön luustolle ja lihaksille.

Kenellekään ei tarvitse kertoa, kuinka paljon valkosipuli parantaa vastustuskykyä. Valkosipuli on kuitenkin paljon muutakin! Se auttaa pitämään maksan terveenä ja varmistaa normaalin kolesterolitason.

Sinkki ALT on täydellinen yhdistelmä sinimailasta, timjamin lehdistä, levästä ja sinkistä. Timjamin lehdet, joilla on antibakteerinen vaikutus ja jotka edistävät elimistön luonnollista puolustuskykyä, ovat avainasemassa vastustuskyvyn kannalta. Sinkki on aktiivinen osa monia entsyymejä, jotka ovat vastuussa immuunijärjestelmän optimaalisesta toiminnasta.

Pro B11 Pro Immune -pakkauksessa on kuin täysosuma. Tuote rikastuttaa bakteeriflooraa peräti 11 eri bakteerikannalla. Ruoansulatuskanavan terveys on ratkaisevan tärkeää asianmukaisen immuniteetin ylläpitämiseksi.

Immune-kaava on ainutlaatuinen sekoitus kiinalaisesta lääketieteestä tunnettuja sieniä (cordyceps, maitake, reishi) yhdistettynä beetaglukaaniin, arabinogalaktaniin ja ternimaitoon.

Defense Maintenance on tuote, joka on muotoiltu immuniteettia ajatellen. C-, A- ja E-vitamiinien yhdistelmä kurkuman, seleenin ja sinkin kanssa on täydellinen immuunijärjestelmää tukeva seos.


Sisältyy sarjaan:
Sinkki ALT
Valkosipuli
Defense Maintenance
Immuunikaava
2 x Oliivinlehtiuute
Pro B11
C-vitamiini bioflavonoidit
D3-vitamiini


Suositeltu käyttö:

Käytä kaikkia sarjaan sisältyviä tuotteita etikettien ohjeiden mukaisesti.

Jätä arvostelu Pro Immune

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
07/11/2020

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Pro Immune

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!