Immuunikaava ( 90 kaps.)

Jälleenmyynti: 45.90 €
Pisteet: 23.43VP
Varastossa
  • 90 kapselia (enintään 45 päivän annos)
  • Sisältää ternimaitoa, josta voi olla hyötyä urheilun harrastajille.
  • Soveltuu käytettäväksi immuunijärjestelmän stressin aikana.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Immuunikaava
RAVINTOLISÄ

Tiesitkö?
Immuunijärjestelmä on elimistön puolustusjärjestelmä bakteereja, viruksia ja muita hyökkääjiä vastaan. Kateenkorvan rauhanen, perna, nielurisat, adenoidit ja imusolmukkeet sekä erilaiset valkosolut tekevät yhteistyötä suojellakseen kehoa.
Immuunijärjestelmä toimii yhteistyössä muiden kehon suojaavien järjestelmien kanssa, kuten ihon, joka muodostaa fyysisen esteen vieraita aineita vastaan, ja hengityselinten kanssa, jotka yskimällä poistavat elimistöstä hengitetyt mikrobit ja epäpuhtaudet. Kun vieraat aineet voittavat kehon muut suojamekanismit, immuunijärjestelmä (puolustusjärjestelmä) alkaa toimia.
Elämme luonnollisten ja ihmisen aiheuttamien saasteiden maailmassa, jotka yhdessä huonon ruokavalion ja muiden haitallisten vaikutusten, kuten tupakoinnin ja levon puutteen, kanssa voivat heikentää kehon luonnollisia puolustusjärjestelmiä. Tästä syystä tasapainoinen ruokavalio on luultavasti tärkein näkökohta terveen immuunijärjestelmän ylläpitämisessä.
Mitkä ovat hyödyt?
Immune Formula on yhdistelmä beetaglukaaneja, arabinogalaktaania, ternimaitoa, cordyceps-sienisieniä maitake-kokosieniä ja reishi-sienisienisieniä.
Tämä on sekoitus luonnollisia ainesosia, jotka on kehitetty immuunijärjestelmää varten, ja se toimii myös antioksidanttina kehon vahvistamiseksi. Beetaglukaanit ovat luonnossa esiintyviä polysakkarideja. Ternimaito sisältää immunoglobiineja.
Antioksidantit ovat elimistön luonnollinen puolustaja ja paras suojamme vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan. Antioksidantit ovat tunnettuja soluja vaurioilta suojaavasta toiminnastaan, ja niillä on myös voimakas vaikutus ihon terveyteen.
Antibioottien aiheuttamat ongelmat:
- Antibiootit ovat antibakteerisia, eivätkä ne vaikuta viruksiin, sieniin tai loisiin.
- Antibiootit tappavat ystävällisiä bakteereja, mikä mahdollistaa hiivan ja tarttuvien bakteerien lisääntymisen, mikä heikentää immuunijärjestelmää.
- Antibioottien liikakäyttö aiheuttaa antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereja.
- Antibiooteille vastustuskykyiset taudinaiheuttajakannat ovat nyt kehittymässä, mikä saa ihmiset etsimään luonnollisia vaihtoehtoja.

AINESOSAT:
Beetaglukaanijauhe, arabinogalaktaanijauhe, ternimaitojauhe (maito), Cordyceps sinensis myseelijauhe (soija), Grifola frondosa -uutejauhe, Ganoderma lucidum myseelijauhe, paakkuuntumisenestoaine: selluloosa, kapselin päällyste (gelatiini, vesi).


KESKEISET AINESOSAT (3 kapselissa):
(uutettu Saccharomyces cerevisiae -hiivasta) ....................................... 600 mg
Arabinogalaktaani (wyekstraktowany z Modrzewia (Larix spp.)) .......................................... 300 mg.
Ternimaito ................................................................................................................................... 150 mg
Cordyceps sinensis -sieni .................................................................................................. 60 mg


SUOSITELTU PÄIVÄANNOS:
Ota 3 kapselia päivässä aterioiden välissä.


SÄILYTYSOLOSUHTEET
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa!

Älä ylitä suositeltua päiväannosta! Jos käytät lääkkeitä, keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kapseleiden ottamista.

Jätä arvostelu Immuunikaava ( 90 kaps.)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
08/03/2023

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Immuunikaava ( 90 kaps.)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!