Pro Relax

Jälleenmyynti: 215.60 €
Pisteet: 110.00VP
Varastossa

Stressinsietokyky

Mielenrauha


Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Ole rauhallinen terveydentilasi suhteen

Terveytemme kärsii usein stressistä ja ahdistuksesta. Se, miten maailma ryntää joka päivä ohi, johtaa ahdistukseen. Muutosten kiihkeä tahti vie meiltä vakauden ja saa meidät usein epävarmoiksi paremmasta tai yksinkertaisesti rauhallisesta huomisesta. Kyllä, stressistä on tullut jokapäiväinen kumppanimme, ja kohtaamme stressaavia tilanteita päivittäin. Tutkijoilla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö stressi olisi myös yksi suurimmista uhista terveydellemme.

Stressin tehokas käsittely edellyttää, että huolehdimme asianmukaisista kognitiivisista ja psykologisista sekä aivotoiminnoista. Hyvä muisti ja oikea havaintokyky voivat suojata meitä ahdistukselta.

Pro Relax -setti on kehitetty rauhoittamaan hermoja ja antamaan meille hieman hengähdystaukoa kiihtyvässä maailmassa, mutta myös tukemaan kognitiivisia kykyjämme. Setin koostumus on kehitetty vahvistamaan stressinsietokykyä aiheuttamatta väsymystä.

Älä ole huolissasi terveydestäsi!

Gotu Kola eli aasianpenikankukka on kasvi, jonka ihmiskunta on tuntenut jo tuhansia vuosia. Vaikka tiedemiehet löytävät edelleen sen uusia ominaisuuksia, tiedetään jo nyt, että se harmonisoi täydellisesti verenkiertojärjestelmää ja ylläpitää asianmukaisia kognitiivisia toimintoja eli keskittymistä ja muistia.

Hops & Valerian with Passionflower on tuote, joka on luotu torjumaan stressiä. Valerian auttaa terveeseen uneen, humalalla on rauhoittavia ominaisuuksia, kun taas passion kukka parantaa stressinsietokykyä.

Setti ei voisi olla ilman lesitiiniä, joka on erittäin tärkeä osa aivoja ja hermokudosta.

Magnesium on loistava magnesiumin lähde, ja setissä se vastaa väsymyksen ja uupumuksen torjunnasta, mutta myös asianmukaisten henkisten toimintojen ylläpitämisestä.

Ketään ei tarvitse vakuutella siitä, kuinka tärkeitä omega-3-rasvahapot ovat terveydellemme. Super Omega 3 EPA sisältyy Pro Relax -settiin, koska se sisältää dokosaheksaeenihappoa, jolla on positiivinen vaikutus aivotoimintoihin, kun sitä nautitaan vähintään 250 mg:n määrä.

B-vitamiinikompleksi on tietenkin B-vitamiinien lähde, jotka tunnetaan parhaiten niiden myönteisestä vaikutuksesta henkisiin toimintoihin ja auttavat torjumaan väsymystä.

Pakkausta täydennetään D3-vitamiinilla, joka on välttämätön joka päivä.


Sarjaan sisältyy:
Gotu Kola
Humala & valerian ja passionkukka
Lesitiini
Magnesium
2 x Super Omega 3 EPA
B-vitamiinikompleksi
D3-vitamiini


Suositeltu käyttö:
Käytä kaikkia sarjaan sisältyviä tuotteita etikettien ohjeiden mukaisesti.

Jätä arvostelu Pro Relax

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
03/07/2020

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Pro Relax

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!