Oliivinlehti - uute NSP

Jälleenmyynti: 21.60 €
Pisteet: 11.00VP
Varastossa
 • Parantaa immuunijärjestelmän toimintaa.
 • Parantaa energiatasoa ja yleistä terveyttä.
 • Toimii viruksia, kuten herpestä ja influenssaa vastaan.
 • Sillä on ominaisuuksia, jotka torjuvat loisia ja sieniä.
 • Pidetään tehokkaana maksan ja sappiteiden puhdistamisessa.
 • Vaikuttaa myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään, vähentää veritulppien riskiä ja parantaa yleistä verenkiertoa.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Olive Leaf - uute. Kuvaus, ravintolisän koostumus ja käyttömenetelmät.

Rauhaa ja suojelua symboloivalla oliivipuulla on syvä historiallinen perintö. Sen merkitys olympiaperinteessä korostaa pyrkimystä harmoniaan ja yhtenäisyyteen, mikä tekee oliivipuusta merkittävän symbolin urheilu- ja kulttuurikonteksteissa.

Legendaarinen episodi, jossa kyyhkynen tuo oliivinoksan vedenpaisumuksen päättymisen merkiksi, korostaa sen merkitystä toivon ja jumalallisen suosion merkkinä, joka lupaa rauhaa ja suojelua.

Tieteelliset analyysit paljastavat oliivin hämmästyttävät ravitsemukselliset ominaisuudet, sillä se sisältää runsaasti A-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä arvokkaita antioksidantteja, kuten oleuropeiinia. Nämä ainesosat antavat lehdille poikkeuksellisia terveyttä edistäviä ominaisuuksia, jotka auttavat torjumaan hapetusstressiä ja pidentämään kehon nuorekkuutta.

Oliiviöljyä, joka on tunnettu kuorivista ominaisuuksistaan, suositellaan hellävaraisena laksatiivina, sappikivien liuottamiseen, peräpukamien hoitoon, ruoansulatuskanavan tulehduksiin ja limakalvojen korjaamiseen. Sitä käytetään myös ihovammojen, kuten hiertymien ja hyönteisten puremien hoitoon.

Antiikin Kreikassa oliiviöljy oli monien lääkeseosten ja balsamien perusta sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi. Nykyään sitä käytetään lukuisissa kasvojen ja vartalon ihonhoitoon tarkoitetuissa kosmetiikkatuotteissa. Mielenkiintoinen tosiasia on, että Italiassa, jossa oliiviöljy on olennainen osa ruokavaliota, ruoansulatuskanavan sairaudet ovat erittäin harvinaisia.

Oliivinlehtiuutteen terveysvaikutukset:

 • Tukee immuunijärjestelmää antioksidanttisten ominaisuuksien avulla.
 • Parantaa sydämen ja verisuonten terveyttä alentamalla kolesterolitasoja.
 • Auttaa säätelemään verenpainetta.
 • Terveen ihon ylläpitäminen, suojaten sitä ympäristön aiheuttamilta vaurioilta.
 • Auttaa torjumaan bakteereja ja viruksia tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien avulla.

Oliivipuiden lehtiosassa on runsaasti askorbiinihappoa (C-vitamiinia), ja se sisältää myös oleanolihappoa, joka on osa oleuropeiinia, joka on elimistön terveyden kannalta keskeinen ainesosa. Tutkimukset ovat vahvistaneet, että tämä yhdiste auttaa rentouttamaan valtimoiden seinämiä, myös sepelvaltimoita, normalisoimaan verenpainetta, palauttamaan sydämen rytmin ja vähentämään kolesterolia.

Oliivinlehtien keittoja on perinteisesti käytetty kansanlääkinnässä kuumeen alentamiseen ja verenpaineen normalisointiin. Diureettina ne edistävät hoikan vartalon ylläpitämistä ja ehkäisevät ateroskleroosia. Säännöllinen oliiviöljyn nauttiminen auttaa torjumaan vilustumista, iho- ja silmäsairauksia sekä lievittämään päänsäryn ja väsymyksen oireita.

Nykyaikaiset tutkimukset ovat paljastaneet, että oliivinlehtiuutteella on voimakas bakteriostaattinen vaikutus, jota käytetään streptokokkeja ja stafylokokkeja vastaan, ja se toimii lääkkeenä sieni-infektioita, kuten kandidiaasia, vastaan. Ote on myös osoittautunut tärkeäksi herpeksen hoidossa ja kroonisen väsymyksen oireiden lievittämisessä.

Oliivinlehteä koskeva tieteellinen tutkimus:

 1. Journal of Medicinal Food -lehdessä* julkaistussa tutkimuksessa osoitetaan haavanparannuspotentiaalia ja antioksidanttitoimintaa. *Artikkeli on englanninkielinen. Lähde.
 2. Alentaa verenpainetta. Vuonna 2011 tehdyssä tutkimuksessa* arvioitiin oliivinlehtiuutteen tehokkuutta verrattuna kaptopriiliin, joka on verenpainetauti- tai korkeasta verenpaineesta kärsiville potilaille määrätty lääke. *Artikkeli on esitetty englanniksi. Lähde.
 3. Torjuu diabetesta. Vuonna 2013 tehdyssä tutkimuksessa* todettiin, että oliivinlehdellä on hypoglykemiaa aiheuttavia vaikutuksia eli se alentaa elimistön verensokeritasoja. *Artikkeli esitetään englanniksi. Lähde.

NSP Clubin ravitsemusterapeutin vinkit:

Lisäravinteita käytetään aktiivisesti herpeksen torjuntaan, mutta taudin aikana, kun immuunijärjestelmä on heikentynyt, on suositeltavaa yhdistää se vitamiini- ja mineraalikompleksiin, kuten Vitamins & Minerals - Super Complex. Tämä tehostaa vaikutusta ja auttaa tasapainottamaan immuunijärjestelmää. Oliiviuutteen käyttö ilman vitamiinien lisäämistä heikentyneen immuniteetin tapauksessa voi johtaa herpesviruksen aktiivisuuden lisääntymiseen, joten on tärkeää käyttää sitä yhdessä vitamiinikompleksin kanssa.

Koostumus

Tuote sisältää 60 kapselia.

1 kapseli sisältää:

Eurooppalainen oliivin (Olea europaea) lehtiuute (12 % oleuropeiinia) 420,0 mg. Kapselikuori: liivate, täyteaine: selluloosa, emulgointiaine: rasvahappojen magnesiumsuolat, maltodekstriini.

Käyttöohjeet

Aikuiset ottavat 1 kapselin 1-3 kertaa päivässä aterian yhteydessä. Nauttimisen kesto 1 kuukausi. Sitkeissä, kroonisissa sairauksissa voi pidentää vastaanottoa lääkärin kanssa neuvoteltuaan.

Älä ylitä suositeltua päiväannosta.

Vasta-aiheet

Yliherkkyys aineosille. Raskaus. Imetys.

Varastointiolosuhteet

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa.

Jätä arvostelu Oliivinlehti - uute NSP

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
20/06/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Oliivinlehti - uute NSP

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!