Lakritsijuuret

Jälleenmyynti: 25.10 €
Pisteet: 12.78VP
Varastossa
  • 100 kapselia (16 päivän annos)
  • Yrttikaava
  • Lakritsi on adaptogeeninen, tasapainottavia ominaisuuksia

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Tiesitkö?
Lakritsi kuuluu palkokasvien heimoon, ja on syytä huomata, että Glycyrrhiza glabra on tyypillisesti lajike, johon viitataan, kun puhutaan lakritsijuurista, tämä laji on pääasiassa kotoisin Euroopasta ja Aasiasta. Lakritsia käytetään hyvin makeisten aromiaineena, ja se tunnetaan paremmin nimellä "makea juuri".
Mitkä ovat hyödyt?
Lakritsi tunnetaan myös "makeana juurena", mutta sen arvo on paljon laajempi, ja lakritsin lääkinnällinen käyttö juontaa juurensa juuret useiden tuhansien vuosien taakse.
Perinteiset yrttioppineet ovat käyttäneet lakritsijuurta yleisenä lisäravinteena, hengitysteiden tukemiseen sekä maksan ja rauhasjärjestelmän tukemiseen. Lakritsi sisältyy useimpiin aasialaisiin yrttiyhdistelmiin tasapainottamaan muita yrttejä ja edistämään elinvoimaa. Lakritsilla on maine koko kehon tasapainottamisesta, ja buddhalaismunkit käyttivät sitä mielen kirkastamiseen ennen meditaatiota.
Lakritsi sisältää triterpenoidisia saponiineja, flavonoideja, isoflavonoideja, magnesiumia, piitä, natriumia ja muita hyödyllisiä ainesosia. Flavonoidit ovat kasveissa esiintyviä polyfenolisia yhdisteitä. Niillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Ainesosat: Lakritsijuuri (Glycyrrhiza glabra), kapselikuori (liivate, vesi). Paakkuuntumisenestoaineet; magnesiumstearaatti, piidioksidi.

Suositus: Suositukset: Ei oleellinen, ei oleellinen, ei oleellinen, ei oleellinen: Ota kaksi kapselia aterian yhteydessä kolme kertaa päivässä.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Kukin kuusi kapselia sisältää: Lakritsijuurta 2376 mg.

Jätä arvostelu Lakritsijuuret

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
24/09/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Lakritsijuuret

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!