Sinkki

Jälleenmyynti: 15.50 €
Pisteet: 7.94VP
Varastossa
  • 120 tablettia (120 päivän toimitus)
  • Sisältää 150% päivittäisestä NRV-arvosta
  • Erityisesti suunniteltu tehokasta imeytymistä varten

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


ZINC ALT

RAVINTOLISÄT

Tiesitkö?
Sinkkiä on elimistössä enemmän kuin mitään muuta hivenainetta paitsi rautaa. Suhteellisen suuria määriä sitä on luustossa ja lihaksissa, ja sitä esiintyy myös eturauhasessa ja verkkokalvolla, joten tämä hivenaine on erittäin tärkeä yleisen terveyden kannalta. Sinkki näyttää kuitenkin häviävän helposti elimistöstä.
Mitkä ovat hyödyt?
Sinkki on välttämätön kivennäisaine, joka on osa yli 300 entsyymiä ja tukee monenlaisia terveyshyötyjä, kuten hyvää immuunijärjestelmän toimintaa, kudosten paranemista ja haavojen korjautumista. Sinkki on myös antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä,
Sinkkiä tarvitaan luuston, hiusten, ihon ja näön normaaliin ylläpitoon sekä immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan. Sitä käytetään proteiinisynteesiin, ja se ylläpitää myös hiilihydraattien, rasvahappojen, makroravintoaineiden ja A-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa. Sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, ja sitä tarvitaan kynnysarvomäärissä normaalin testosteronipitoisuuden ylläpitämiseksi. Raskaana olevat ja imettävät naiset tarvitsevat ylimääräistä sinkkiä. Nature's Sunshinen sinkki on peräisin sinkkiglukonaatista, ja jokainen tabletti sisältää 15 mg, mikä on 150 % päivittäisestä ravintoaineiden viitearvosta. Tehokkaamman imeytymisen ja maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi se on yhdistetty runsaaseen, luonnolliseen pohjaan, joka koostuu leväkasvista, sinimailasen yrtistä ja timjamin yrtistä. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

AINESOSAT:
Kantaja-aine: kalsiumfosfaatit; sinkkiglukonaatti; paakkuuntumisenestoaine: selluloosa; merilevä; sinimailasen yrtti; timjaminlehti; paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti.


TÄRKEIMMÄT AINESOSAT:
Sisältö suositellussa annoksessa (1 tabl.):
Sinkki................................... 15 mg / 150 % RDI*
Rakkolevän lehdet ja varsi........................85 mg**
Sinimailanen..................................................27 mg**
Timjamin lehti........................................ 27 mg**
*RDI - Päivittäinen viiteannos.
** - RDI ei ole määritelty.


SUOSITELTU KÄYTTÖ:
1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.
Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta


SÄILYTYSOLOSUHTEET:
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Nature's Sunshinen sinkki on peräisin sinkkiglukonaatista, ja jokainen tabletti sisältää 15 mg, mikä on 150 % päivittäisestä ravintoaineiden viitearvosta.

Jätä arvostelu Sinkki

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
01/06/2022

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Sinkki

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!