Puna-apila NSP

Jälleenmyynti: 17.20 €
Pisteet: 8.76VP
Varastossa
 • Toimii hyvin imunestejärjestelmän kanssa, erityisen hyödyllinen ennen hierontaa sen toiminnan tehostamiseksi.
 • Sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään tulehdusta hengitysteissä ja ENT-elimissä.
 • Auttaa nesteyttämään ja karkottamaan limaa, mikä helpottaa hengittämistä ja auttaa puhdistamaan keuhkoputkia ja keuhkoja.
 • Auttaa parantamaan murrosikäisten ihon kuntoa.
 • Vähentää huimausta ja tinnitusta, parantaa kuuloa.
 • Se on fytoestrogeenien lähde.
 • Lievittää vaihdevuosien oireita.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Puna-apila NSP - ravintolisien koostumus, saanti ja hyödylliset ominaisuudet.

Puna-apila NSP - ainutlaatuinen ravintolisä, joka on luotu monista hyödyllisistä toiminnoistaan tunnetun puna-apilan perusteella. Se kuuluu palkokasvien perheeseen, koisokasvien alaperheeseen. Kasvin sukunimi, Trifolium, tulee latinankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "kolmiapilaa". Lehdet ovat yleensä kolmilehtisiä, harvemmin kämmenmäisiä tai nelilehtisiä. Eri lajien kukat voivat olla punaisia, valkoisia tai yksivärisiä.

Muinaisten uskomusten mukaan apila edustaa uskoa, toivoa ja rakkautta. Monet kansantarinat kertovat harvinaisen nelilehtisen kasvin etsimisestä, joka legendojen mukaan voi täyttää minkä tahansa, jopa syvimmän toiveen. Niitä, jotka ovat löytäneet Puna-apilan NSP:n, voidaan pitää todella onnekkaina. Loppujen lopuksi halu säilyttää ja parantaa terveyttä on nykyään useimmille ihmisille ensisijainen tavoite.

Vinkkejä ravitsemusasiantuntijat Club NSP käytöstä

 • Saunassa tai kylvyssä käydessä: on suositeltavaa juoda puna-apilaa sisältävää teetä imusuonten puhdistuksen tehostamiseksi.
 • Lymfaturvotuksen yhteydessä: hyödyllinen lymfaattisen turvotuksen vähentämiseksi.
 • Flunssan aikana: tehoaa akuutteihin hengitystievirusinfektioihin, akuutteihin hengitystieinfektioihin, yskään, auttaa yskänlääkkeenä.
 • Lapsille: suositellaan imusuoniston tulehduksellisten sairauksien, kuten kurkkukivun ja poskiontelotulehduksen hoitoon, lievittämään oireita ja nopeuttamaan toipumista.
 • Ihon puhdistukseen: auttaa parantamaan ihon terveyttä, erityisen hyödyllinen teini-ikäisille terveen hormonitasapainon ylläpitämiseksi ja iho-ongelmien ehkäisemiseksi.
 • Sappivirtauksen parantaminen: auttaa nopeuttamaan elimistön puhdistusprosessia pitämällä sappiteiden toiminnan tehokkaana.

Apilan parantavia ominaisuuksia arvostettiin muinaisessa Kiinassa, ja lehtien ja varsien keittämistä käytettiin nopeuttamaan haavoista ja leikkauksista toipumista. Tämä kasvi oli kuuluisa kyvystään palauttaa elinvoimaa ja sillä oli voimakas terapeuttinen vaikutus. Sen tärkein ominaisuus on parantaa veren koostumusta, vähentää kiputuntemuksia. Se sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat välttämättömiä terveyden ylläpitämiseksi, ja sillä on myös suotuisa vaikutus potenssiin ja se normalisoi verenpainetta.

Kukkien raaka-ainetta käytetään lievittämään päänsärkyä, huimausta ja tinnitusta, mikä tekee siitä arvokkaan keinon parantaa hyvinvointia. Se on välttämätön keuhkoastman, keuhkoputkentulehduksen ja hengitysvaikeuksien hoidossa.

Yrtin lehtien infuusiolla on voimakas diureettinen vaikutus, mikä tekee siitä hyödyllisen virtsakivitautien ja erilaisten munuaisongelmien hoidossa, mikä vaikuttaa lisääntymistarkoituksessa virtsajärjestelmän toimintaan.

Puna-apilan (Trifolium) ainutlaatuiset ominaisuudet

 • Puhdistusprosessin nopeuttaminen: auttaa poistamaan tehokkaammin myrkkyjä verestä ja imunestejärjestelmästä, mikä stimuloi kehon yleistä vieroitusprosessia.
 • Tulehduskipulääke: hyödyllinen esimerkiksi poskiontelotulehduksen, keuhkoputkentulehduksen ja kurkkukivun kaltaisissa sairauksissa.
 • Infektioiden torjunta: Puna-apilan antiseptiset ominaisuudet auttavat torjumaan bakteeri- ja virusinfektioita kurkussa ja nenänielussa, mikä vähentää komplikaatioiden riskiä.
 • Iho-ongelmien ennaltaehkäisy: se stimuloi aktiivisesti ruoansulatusmehujen ja sapen eritystä, mikä auttaa detoksifioimaan kehoa ja muuttaa ihon kuntoa.
 • Fytoestrogeenien lähde: ne auttavat ylläpitämään hormonitasapainoa. Sen isoflavonipitoisuuden ansiosta vaihdevuosioireet, kuten kuumat aallot ja mielialan muutokset, lievittyvät. Tämä on arvokasta naisille, jotka etsivät luonnollisia keinoja hormonitasapainon tukemiseen.
 • Antioksidanttivaikutus: Antioksidantit suojaavat luukudosta vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta, mikä hidastaa ikääntymisprosessia ja luun rappeutumista.
 • Luun mineralisaation tukeminen: parantaa kalsiumin imeytymistä, joka on välttämätöntä luiden ja hampaiden vahvistamiseksi ja osteoporoosin ehkäisemiseksi.

Kemiallisten ainesosien koostumus

Ainesosa Kuvaus
Flavonoidit Antioksidanttisia yhdisteitä, jotka suojaavat soluja vaurioilta.
Isoflavonit Kasviestrogeenit, jotka tukevat hormonitasapainoa erityisesti naisilla.
Glykosidit Aineita, joilla on tulehdusta ehkäiseviä ja antibakteerisia vaikutuksia.
C-vitamiini Voimakas antioksidantti, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistää kudosten paranemista.
B-vitamiinit Tärkeitä aineenvaihdunnalle, hermostolle ja energian ylläpidolle.
Kalsium Tukee luuston ja hampaiden terveyttä.
Magnesium Välttämätön lihasten toiminnalle ja hermostolle.
Kalium Säätelee vesi- ja suolatasapainoa ja ylläpitää normaalia verenpainetta.
Kromi Auttaa säätelemään verensokeria.
Fenoliset yhdisteet Omistavat antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat elimistöä hapettumisstressiltä.
Eteeriset öljyt Ovat antimikrobisia ja tulehdusta ehkäiseviä.
Alkaloidit Biologisesti aktiivisia aineita, joilla voi olla erilaisia terapeuttisia vaikutuksia.

Puna-apilaa koskevat tieteelliset tutkimukset ja artikkelit

 1. Tässä tutkimuksessa* tehtiin meta-analyysi kahdeksasta kliinisestä tutkimuksesta, jotka osoittivat, että puna-apilan isoflavonit vähensivät merkittävästi kuumien aaltojen esiintymistiheyttä vaihdevuosi- ja postmenopausaalisilla naisilla. *Artikkeli on englanninkielinen. Lähde.
 2. Fermentoidun puna-apilauutteen lyhytaikainen kulutus vähentää verisuonitulehdusta varhaisessa postmenopausaalisessa vaiheessa olevilla naisilla. Tulokset osoittivat, että uutteen nauttiminen 14 päivän ajan vähensi merkittävästi tulehdusmerkkiaineiden, kuten VCAM-1:n ja ICAM-1:n, tasoja, mikä voi viitata pienentyneeseen sydän- ja verisuonitautien riskiin. Artikkeli on englanninkielinen. Lähde.
 3. Puna-apilan isoflavonien vaikutus eturauhassyöpään. Tulokset osoittivat kasvainsolujen apoptoosin lisääntyneen merkittävästi lisäravinteita käyttävillä potilailla, mikä viittaa isoflavonien mahdolliseen hyötyyn eturauhassyövän etenemisen hidastamisessa. Englanninkielinen artikkeli. Lähde: J.

Koostumus

Tuote sisältää 100 kapselia. 1 kapselin koostumus: Puna-apilan kukat (Trifolium pratense) - 320 mg. Apuaineet: selluloosa, magnesiumstearaatti, gelatiini.

Annostusohjelma

Ota 1 kapseli 3 kertaa päivässä.

Vasta-aiheet

Ei suositella käytettäväksi yksilöllisen intoleranssin yhteydessä.

Säilytysolosuhteet

Säilytä kuivassa, viileässä paikassa.

Jätä arvostelu Puna-apila NSP

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
30/11/2020

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Puna-apila NSP

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!