D3-vitamiini (60 tabl.)

Jälleenmyynti: 21.10 €
Pisteet: 10.80VP
Varastossa
  • 60 tablettia (30-60 päivän toimitus)
  • Kaksi tablettia antaa 2000% NRV
  • Erityisen tärkeää talvikuukausina

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


D3-VITAMIINI

RAVINTOLISÄT

- 60 tablettia, 665 mg

Tiesitkö?
D-vitamiini on tärkeä vitamiini luuston ja hampaiden terveyden ylläpitämiseksi, ja sitä tarvitaan, jotta elimistömme voi imeä kalsiumia. Saamme suurimman osan D-vitamiinista auringonvalosta, ja vaikka voimme saada jonkin verran ravinnosta, kuten rasvaisesta kalasta, kananmunista ja lihasta, on vaikeaa saada riittävästi D-vitamiinia pelkästään ravinnosta.

Kehomme tuottaa D-vitamiinia, kun ihomme altistuu kesäauringonvalolle, joten talvikuukausina voi olla erityisen vaikeaa saada sitä riittävästi. Talvella meidän on saatava D-vitamiinia elimistömme varastoista ja ravinnosta.

Joillakin englantilaisilla on alhainen D-vitamiinitaso, ja useat ryhmät ovat suuremmassa vaarassa saada D-vitamiinia. Tällaisia ryhmiä ovat raskaana olevat ja imettävät naiset, alle 5-vuotiaat lapset, 65-vuotiaat ja sitä vanhemmat sekä ihmiset, jotka eivät altistu paljoa auringolle, esimerkiksi ne, jotka peittävät ihonsa, ovat kotiarestissa tai oleskelevat pitkiä aikoja sisätiloissa.

Myös tummaihoisilla, kuten afrikkalaisilla, afrikkalais-karibialaisilla ja eteläaasialaisilla, on riski D-vitamiinin puutteeseen, koska heidän ihonsa tarvitsee pidemmän ajan tuottaa yhtä paljon D-vitamiinia kuin vaaleaihoisten ihmisten.

Jos lapset eivät saa riittävästi D-vitamiinia, heillä voi olla riski sairastua riisitautiin, joka aiheuttaa heikkoja ja huonosti muodostuneita luita. Aikuisiässä ja myöhemmällä iällä D-vitamiinin puute voi johtaa osteomalasiaan (luiden pehmenemiseen).

Mitkä ovat hyödyt?
Keho saa D-vitamiinia yleensä kahdella tavalla: altistumalla auringon ultraviolettisäteilylle (UV-säteilylle) ja saamalla sitä ravinnosta, joten D-vitamiinin lisääminen on erityisen tärkeää kylmempinä ja pimeämpinä kuukausina, jolloin aurinko paistaa hyvin vähän.

D-vitamiini on tärkeä vitamiini luuston ja hampaiden terveyden ylläpitämiseksi, ja sitä tarvitaan, jotta elimistö voi imeä kalsiumia. Vaikka voimme saada sitä ravinnosta, kuten rasvaisesta kalasta, kananmunista ja lihasta, on vaikeaa saada riittävästi D-vitamiinia pelkästään ravinnosta.

D-vitamiinilla on monia tehtäviä - se auttaa luuston, lihasten ja hampaiden kehityksessä ja ylläpidossa sekä kalsiumin ja fosforin imeytymisessä ja käytössä, ja se edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja tulehdusvastetta.

AINESOSAT:
Paakkuuntumisenestoaine: kalsiumfosfaatit; täyteaine: selluloosa;
paakkuuntumisenestoaine: rasvahapot; D3-vitamiini (kolekalsiferoli);
emulgointiaine: magnesiumstearaatti.

SUOSITELTU KÄYTTÖ:
1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.
Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

KESKEISET AINESOSAT:
Sisältö suositellussa annoksessa (1 tabl.):
D3-vitamiini....................... 50 μg * / 1000 % RI*.
*RI - viiteannokset

SÄILYTYSOLOSUHTEET:
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

D3-VITAMIINI

- edistää kalsiumin ja fosforin asianmukaista imeytymistä.
- edistää veren kalsiumpitoisuuden ylläpitämistä
- edistää immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa.
- edistää lihasten asianmukaista toimintaa
- edistää terveiden luiden ylläpitämistä
- edistää terveiden hampaiden ylläpitoa

Tarvitsetko D3-vitamiinilisää?

Muutama auringonpaisteinen päivä vuodessa, aurinkosuojan käyttö auringonoton aikana, josta ei pidä luopua, sisätiloissa oleskelu ja tietenkin ruokavalio - nämä ovat tärkeimmät syyt D-vitamiinin puutteeseen.
Vastaa seuraaviin kysymyksiin. Jos vastasit kyllä ainakin yhteen niistä, sinun kannattaa harkita D-vitamiinin täydentämistä.

- Syötkö riittävästi D-vitamiinipitoisia elintarvikkeita (rasvainen kala, kananmunat, juusto)?
- Käytätkö aurinkovoidetta?
- Vietätkö suurimman osan päivästäsi toimistossa, kotona tai sisätiloissa?

Tiedätkö, että...
D-vitamiini auttaa vähentämään asennon epävakauden, lihasheikkouden ja... kaatumisen riskiä? Kaatuminen on luunmurtumien riskitekijä 60-vuotiailla ja sitä vanhemmilla miehillä ja naisilla?*.

*Tehokkainta 20 μg:n päivittäinen saanti mistä tahansa lähteestä.

Jätä arvostelu D3-vitamiini (60 tabl.)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
05/03/2020

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta D3-vitamiini (60 tabl.)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!