Gentle Move

Jälleenmyynti: 25.90 €
Pisteet: 13.24VP
Varastossa
 • Tukee ruoansulatusta ja ruoansulatuskanavan terveyttä.
 • Triphalan (Amalaki, Bibhitaki, Haritaki), punasalmen ja vaahtokarkkijuuren seoksella on suotuisa vaikutus ruoansulatukseen ja se parantaa ruoansulatusjärjestelmän ja suoliston toimintaa.
 • Yksi purkki sisältää 60 kapselia.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Pidä suolistosi luonnollisesti liikkeessä Gentle Move -valmisteen avulla .

Tämä ainutlaatuinen sekoitus magnesiumia ja yrttejä, kuten punaista jalavaa, on tutkittu ja suunniteltu erityisesti tukemaan ruoansulatusjärjestelmää. Magnesium auttaa ylläpitämään elektrolyyttitasapainoa. Tämä kaava sisältää myös Triphala-uutetta, joka on perinteinen luonnonvaraisten ayurvedisten yrttien sekoitus.

Hyödyllisiä ominaisuuksia kasviperäisten ainesosien ansiosta:

 • Tukee ruoansulatuskanavaa ja auttaa ruoansulatuksen normalisoinnissa.
 • Voi tukea suoliston terveyttä.
 • Luonnollinen helpotus ummetukseen.
 • Sisältää kasviperäisiä ainesosia.

Active ingredients:

 • Magnesium

Uskotaan, että 80-90 % magnesiumista menetetään ruoan sulatuksen aikana. Siksi ei ole yllättävää, että lähes 70 % ihmisistä ei saa riittävästi tätä tärkeää makroravintoaineita. Magnesium tukee monia elimistön toimintoja, kuten luuston terveyttä, psykologista toimintaa ja lihastoimintaa, ja se edistää normaalin energia-aineenvaihdunnan - energiantuotannon ja lihassupistusten - ylläpitämistä, ja se on myös tärkeä hermoston terveydelle.

 • Triphala-uute

Amalakin (intialainen karviainen), bibhitakin ja haritakin hedelmistä johdetulla triphala-uutteella on ollut tärkeä rooli ayurvedisessa perinteessä jo yli 1000 vuoden ajan. Ayurvedassa ruoansulatuskanavan tukena pidetty Triphala sisältää monia bioaktiivisia yhdisteitä.

Sen pääkomponentit ovat tanniinit, galliini-, ellagi- ja kebulihappo - voimakkaita antioksidantteja. Se sisältää myös flavonoideja: kversetiiniä ja luteoliinia sekä erilaisia saponiineja, antrakinoneja ja aminohappoja.

Triphala voi myös parantaa ruoansulatusta ja ruoan imeytymistä, edistää suoliston terveyttä ja ylläpitää ruoansulatuskanavan tasapainoa.

 • Elm punainen

Punainen hirvi on tunnettu perinteisestä roolistaan suoliston terveyden ylläpitämisessä. Se sisältää runsaasti rauhoittavaa limaa, paksua, liukasta ainetta, joka voi päällystää vatsan ja suoliston limakalvoja, jolloin suolen sisältö pääsee helpommin läpi.

Punajalkojen kulutuksen lisääntyessä laatu ja kasvuolosuhteet ovat nousseet tärkeimmiksi kriteereiksi niiden valinnassa. Työskentelemme vain kokeneiden poimijoiden kanssa, jotka keräävät vastuullisesti ja käsin paloja tästä kasvista meille. Yhteistyökumppanimme keräävät joka kevät kuoren vähintään 15 vuotta vanhoista puista erityismenetelmin. Tämä kohta on erittäin tärkeä, koska huhtikuusta heinäkuuhun virtaavan mehun avulla voidaan helposti erottaa ulkokuori sisäkuoresta, jolloin puu säästyy seuraavaa sadonkorjuuta varten.

 • Marshmallow officinalis

Althaea officinalis, joka tunnetaan paremmin nimellä vaahtokarkki, on monivuotinen yrtti, joka on kotoisin Euroopasta, Pohjois-Afrikasta ja Länsi-Aasiasta. Sen kauniita valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia voi löytää luonnosta jokien rannoilta ja suolamailla, sillä se suosii kosteaa hiekkamaata.

Vaahtokarkkijuurta on käytetty perinteisessä yrttilääketieteessä vuosisatojen ajan. Sen uskotaan pitävän koko ruoansulatuskanavan limakalvot terveinä, ja sen lima, mehun kaltainen aine, rauhoittaa limakalvojen ärsytystä.

Yhdiste:

Aktiiviset ainesosat Päivittäistä annosta kohti (1 kasviskapseli) %RWS (1 kasviskapseli)
Magnesium 200 mg 53%
Kihara omenajuuri 50 mg **

Kolmen hedelmän uute
- erityisesti:

Chebulny mirobolan-uute

Bellerica-manteliuute

Emblican lehtiuute

90 mg

30 mg

30 mg

30 mg

**
Galgant of ginger officinalis

25 mg

**
Voikukanjuuriuute

10 mg

**
Punajalkavihanneksen kuori

10 mg

**

*RWS: Aikuisten päivittäiset viitearvot

**RWS ei asennettu.

Käyttösuositukset:

Ota 2 kapselia illalla tai nukkumaan mennessä.

Erityistä tukea vaativien ajanjaksojen aikana: Ota enintään 6 kapselia päivittäin 7-10 päivän ajan.

Jätä arvostelu Gentle Move

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
26/01/2021

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Gentle Move

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!