DTXBasics

Jälleenmyynti: 112.60 €
Pisteet: 57.41VP
Varastossa
  • Päivittäinen tuki kehon puhdistamiseen.
  • Yhdessä pakkauksessa on 30 annospussia.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Kehosi on täydellisesti sopeutunut neutraloimaan monenlaisia uhkia, joita se kohtaa päivittäin haitallisten myrkkyjen muodossa.

Ilmansaasteet, allergeenit, kemikaalit, elintarvikkeiden lisäaineet ja monet muut aineet otetaan jatkuvasti talteen, hajotetaan ja poistetaan elimistön luonnollisten prosessien avulla. Mutta jopa kehosi parhaat mekanismit voivat tarvita apua. Kehosi joka päivä tekemät valtavat ponnistelut vaativat päivittäistä tukea.

Siksi luotiin DTX Basics - ainutlaatuinen yhdistelmä yrttejä, vitamiineja ja probiootteja, joita tarvitset joka päivä neutraloidaksesi, muuttaaksesi ja poistaaksesi tehokkaasti myrkkyjä kehostasi.

Miten se toimii: - Se on tehokas ja tehokkaasti vaikuttava lääke, joka sisältää kaikki tarvittavat ainesosat, jotka ovat välttämättömiä.

Kehosi saattaa tehdä hyvää työtä puhdistautuessaan itsestään, mutta prosessoidut elintarvikkeet, liikunnan puute tai lääkkeiden ottaminen saattavat kuormittaa liikaa luonnollista vieroitusprosessia. Keho voi viestiä tästä viestimällä siitä jatkuvalla väsymyksellä, iho-ongelmilla, painonnousulla ja päänsäryllä. Keho puhdistaa itseään monin eri tavoin: ihon, hengityselinten, munuaisten ja suoliston kautta. Keskeinen merkitys on tietenkin maksalla ja sen moitteettomalla toiminnalla. DTX Basicin yrtit tukevat kaikkia näitä puhdistustapoja. Päivittäiset terveelliset tavat ja DTX Basicin säännöllinen käyttö auttavat tehostamaan puhdistusprosessia ja tekemään kehostasi myrkyttömän. burdock bud on a blue photo

Neljä tuotetta. Yksi yhteinen tavoite.

DTX Basics yhdistää neljän eri Nature's Sunshine -tuotteen edut. Niiden yhteisvaikutus auttaa saavuttamaan tavoitteen tukea kehoasi päivittäisessä puhdistuksessa. Jokainen annos on Milk Thistle Combination, Super Antioxidant, Cinnamon Balance ja Bacillus Coagulansin yhdistelmä. Näiden neljän tuotteen yhdistelmä antaa loistavia tuloksia ja takaa turvallisen käytön joka päivä.

  • Milk Thistle Combination on A- ja C-vitamiinia yhdistettynä yrtteihin, kuten maitoskampaan ja voikukkaan. Tuotteen päätehtävä on tukea maksaa, jolla on keskeinen rooli elimistön puhdistusprosessissa. Maitohorsman siemenuute tukee maksan asianmukaista toimintaa ja normaalia sapen tuotantoa. Voikukanjuuren samankaltainen vaikutus, joka lisäksi tukee virtsateiden toimintaa, tekee maitoskampaasta välttämättömän tuotteen jokaiseen päivään. A- ja C-vitamiineilla on tärkeä rooli raudan aineenvaihdunnassa, jota ihmiskeho ei pysty itse tuottamaan. Lisäbonuksena on koliini, joka auttaa ylläpitämään normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja tukee maksan toimintaa.
Aktiiviset ainesosat Vuorokausiannoksessa (1 tabletti)

%RDA*.

A-vitamiini (beetakaroteeni) 4 mg 500%
C-vitamiini 240 mg 300%
Maitohorsman siemenuute (80 % silymariinia) 175 mg **
Lääkinnällinen voikukan juuri 150mg **
Koliini (koliinibitartraatti) 60 mg **
Inositoli 55 mg **
N-asetyyli-L-kysteiini 55 mg **

*RDA*: suositeltu päivittäinen saantisuositus aikuisille.

**RDA ei ole vahvistettu.

Ainesosat:

Askorbiinihappo, maitohorsman siemenuute (Silybum marianum), voikukan juurijauhe (Taraxacum ocinale), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (steariinihappo), koliinibitartraatti, inositoli, N-asetyyli-L-kysteiini, täyteaine (selluloosa), beetakaroteeni, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumrasvahappojen suolat, piidioksidi), kiinteyttämisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), makeutusaine (maltodekstriini), stabilointiaine (polyetyleeniglykoli), kiillotusaine (karnaubavaha).

  • Super Antioxidant on todellinen antioksidanttipommi. Ilmansaasteet, myrkyt ja elintarvikkeiden lisäaineet saavat elimistön tekemään kovasti töitä ja altistavat solut hapettumisstressille. Erityisessä roolissa tässä on ruusunmarja, joka sisältää luonnossa esiintyviä antioksidantteja ja edistää myös munuaisten, virtsarakon ja ruoansulatuskanavan moitteetonta toimintaa. Kurkuman juurakko on loistava apu maksaan sekä ylempiin hengitysteihin.
Aktiiviset ainesosat

Vuorokausiannoksessa.

(1 kapseli)

Kurkuma juurakko 153 mg
Ruusunmarjan hedelmä 123 mg
Maidon ohdakkeen siemenet 87 mg
Tocotienolit 132 mg
Fytosterolit 0,2 mg
Lykopeeni 28 mg
Alfa-lipoiinihappo 2 mg

Ainesosat:

Kurkuma-juurijauhe (Curcuma longa), tokotrienoliseosjauhe (gelatiini, sakkaroosi, muunnettu maissitärkkelys, palmuöljy, tokotrienolit [d-gamma-tokootrienoli, d-delta-tokootrienoli, d-alfa-tokootrienoli], tokoferoli [d-alfa-tokoferoli], antioksidantti (askorbyylipalmitaatti), palmuskvaleeni, fytosterolit (0.04 %), fytokarotinoidit, koentsyymi Q10 ja vesi), ruusunmarjajauhe (Rosa canina), maitohorsman siemenjauhe (Silybum marianum), lykopeeni, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumrasvahappojen suolat, piidioksidi), alfalipoiinihappo, kapselikuori (liivate, vesi).

  • Cinnamon Balance - enemmän kuin kaneli - sarviapilan, astragaluksen, takiaisen ja voikukan synergiaa. Sarviapilan siemenet auttavat ylläpitämään mahanesteiden oikeaa pH:ta ja edistävät ruoansulatusta. Astragalus-juuri auttaa ihoa suojautumaan UV-säteilyltä ja takiaisjuuri auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa.
Aktiiviset ainesosat Vuorokausiannoksessa.
(4 yrttikapselia)
Ruskopuun kuori 1000 mg
Viikunan opuntia-lehti 500 mg
Sarviapilan siemenet 250 mg
Astragalus-juuri 126 mg
Burdockin juuri 62 mg
Voikukan juuri ja lehti 62 mg

Ainesosat:

Cassia-kanelin kuorijauhe (Cinnamomum spp.), nopal-lehtijauhe (Opuntia ficus-indica), sarviapilan siemenjauhe (Trigonella foenum-graecum), astragalus-juurijauhe (Astragalus membranaceus), takiaisjuurijauhe (Arctium lappa), voikukanjuuri ja -lehtijauhe (Taraxacum ocinale), kasvikapseli [kiinteytysaineena hydroksipropyylimetyyliselluloosa, vesi].

  • Bacillus Coagulans täydentää DTX Basics -valmistetta ja antaa elimistölle annoksen probioottisia bakteereja, jotka ovat välttämättömiä jokaiselle ruoansulatusjärjestelmälle.
Aktiiviset ainesosat Vuorokausiannoksessa (1 kapseli).
Bacillus coagulans -bakteerit 1 miljardi CFU*
Inuliini 270 mg

*Koloniaa muodostava yksikkö

Ainesosat:

Bacillus coagulans -bakteerit, inuliinijauhe (sikurijuuriuute), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumrasvahappojen suolat, piidioksidi), kasvikapseli [kiinteytysaine (hydroksyylipropyylimetyyliselluloosa), vesi].

Suositeltu päivittäinen annos:

Yhden pakkauksen sisältö (1 tabletti, 6 kapselia) tulisi ottaa kerran päivässä ennen aterioita.

Jos käytät lääkkeitä, keskustele ravitsemusterapeutin kanssa ennen käyttöä.

Jätä arvostelu DTXBasics

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
14/12/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta DTXBasics

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!