DTXBasics

Jälleenmyynti: 112.60 €
Pisteet: 57.41VP
Varastossa
  • Päivittäinen tuki kehon puhdistamiseen.
  • Yksi pakkaus sisältää 30 annospussia.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Kehosi on erinomaisesti varustettu käsittelemään monenlaisia haitallisia myrkkyjä, joita se kohtaa päivittäin.

Ilman epäpuhtaudet, allergeenit, kemikaalit, ruoan lisäaineet ja monet muut aineet otetaan jatkuvasti talteen, hajotetaan ja eritetään elimistön luonnollisten prosessien kautta. Mutta jopa kehon parhaat mekanismit saattavat tarvita apua. Kehosi joka päivä tekemät valtavat ponnistelut vaativat päivittäistä tukea.

Siksi luotiin DTX Basics - ainutlaatuinen yhdistelmä yrttejä, vitamiineja ja probiootteja, joita tarvitaan joka päivä neutraloimaan, muuntamaan ja poistamaan myrkkyjä kehosta tehokkaasti.

Miten se toimii?

Kehosi voi olla kunnossa puhdistusprosessin kanssa, mutta prosessoidut elintarvikkeet, liikunnan puute tai lääkitys voivat olla liian suuri taakka luonnolliselle vieroitusprosessille. Keho voi ilmoittaa tästä jatkuvalla väsymyksen tunteella, iho-ongelmilla, painonnousulla ja päänsäryllä. Keho puhdistaa itseään eri tavoin: ihon, hengityselinten, munuaisten ja suoliston kautta. Avainasemassa on tietenkin maksa ja sen asianmukainen toiminta. DTX Basicin sisältämät yrtit tukevat kaikkia näitä puhdistuksia. Päivittäiset hyvät tavat ja DTX Basicin säännöllinen käyttö tehostavat puhdistusprosessia ja tekevät kehostasi vapaan toksiineista. burdock bud on a blue photo

Neljä tuotetta. Yksi yhteinen tavoite.

DTX Basics yhdistää neljän eri Nature's Sunshine -tuotteen edut. Niiden yhteisvaikutus auttaa saavuttamaan päämäärän - tukemaan kehoa päivittäisessä puhdistuksessa. Jokainen annos on yhdistelmä Milk Thistle Combination, Super Antioxidant, Cinnamon Balance ja Bacillus Coagulans. Näiden neljän tuotteen yhdistelmä antaa erinomaisia tuloksia ja takaa turvallisen käytön joka päivä.

  • Milk Thistle Combination on A- ja C-vitamiinia yhdistettynä yrtteihin, kuten maitoskampaan ja voikukkaan. Tuotteen päätehtävä on tukea maksaa, jolla on keskeinen rooli kehon puhdistusprosessissa. Maitohorsman siemenuute tukee maksan asianmukaista toimintaa ja normaalia sapen tuotantoa. Voikukanjuuren samankaltainen vaikutus, joka lisäksi tukee virtsateiden toimintaa, tekee maitoskampaasta välttämättömän tuotteen jokaiseen päivään. A- ja C-vitamiineilla on tärkeä rooli raudan aineenvaihdunnassa, jota ihmiskeho ei pysty itse tuottamaan. Lisäbonuksena on koliini, joka auttaa ylläpitämään normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja tukee maksan toimintaa.
Aktiiviset ainesosat Päivittäistä annosta kohti (1 tabletti)

%RDA*

A-vitamiini (beetakaroteeni) 4 mg 500%
C-vitamiini 240 mg 300%
Maitohorsman siemenuute (80 % silymariini) 175 mg **
Voikukan juuri 150 mg **
Koliini (koliinibitartraatti) 60 mg **
Inositoli 55 mg **
N-asetyyli-L-kysteiini 55 mg **

*RDA*: Suositeltu päiväannos aikuisille.

**RDA ei ole asennettu.

Ainesosat:

Askorbiinihappo, maitohorsman siemenuute (Silybum marianum), voikukan juurijauhe (Taraxacum ocinale), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (steariinihappo), koliinibitartraatti, inositoli, N-asetyyli-L-kysteiini, täyteaine (selluloosa), beetakaroteeni, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumrasvahappojen suolat, piidioksidi), kiinteyttämisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), makeutusaine (maltodekstriini), stabilointiaine (polyetyleeniglykoli), kuorruteaine (karnaubanlehtivaha).

  • Super Antioxidant on todellinen antioksidanttipommi. Ilman epäpuhtaudet, myrkyt, elintarvikelisäaineet saavat elimistön tekemään kovasti töitä ja altistavat solut hapettumisstressille. Ruusunmarjalla on tässä erityinen rooli, sillä se sisältää luonnollista alkuperää olevia antioksidantteja ja edistää myös munuaisten, virtsarakon ja ruoansulatuskanavan asianmukaista toimintaa. Kurkuman juurakko on erinomainen apu maksaan sekä ylähengitysteihin.
Aktiiviset ainesosat

Päivittäistä annosta kohti

(1 kapseli)

kurkuma juurakko 153 mg
Koiranruusun hedelmä 123 mg
maitohorsman siemenet 87 mg
Tocothienols 132 mg
Fytosterolit 0,2 mg
Lykopeeni 28 mg
Alfa-lipoiinihappo 2 mg

Ainesosat:

Kurkuma-juurijauhe (Curcuma longa), tokotrienoliseosjauhe (gelatiini, sakkaroosi, muunnettu maissitärkkelys, palmuöljy, tokotrienolit [d-gamma-tokootrienoli, d-delta-tokootrienoli, d-alfa-tokootrienoli], tokoferoli [d-alfa-tokoferoli], antioksidantti (askorbyylipalmitaatti), palmuskvaleeni, fytosterolit (0.04 %), fytokarotinoidit, koentsyymi Q10 ja vesi), ruusunmarjajauhe (Rosa canina), maitohorsman siemenjauhe (Silybum marianum), lykopeeni, paakkuuntumisenestoaineet ( magnesiumrasvahappojen suolat, piidioksidi), alfalipoiinihappo, kapselikuori (liivate, vesi).

  • Cinnamon Balance - Enemmän kuin pelkkää kanelia - sarviapilan, astragaluksen, takiaisen ja voikukan synergia. Sarviapilan siemenet auttavat ylläpitämään mahanesteen oikeaa pH:ta ja helpottavat ruoansulatusta. Astragalus-juuri auttaa suojaamaan ihoa ultraviolettisäteilyltä, kun taas takiaisjuuri auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa.
Aktiiviset ainesosat Päivittäistä annosta kohti
(4 kasvikapselia)
ruskean puun kuori 1000 mg
Viikunapihlajan lehti 500 mg
Sarviapilan siemenet 250 mg
Astragalus-juuri 126 mg
takiaisen juuri 62 mg
Voikukan juuret ja lehdet (voikukka officinalis) 62 mg

Ainesosat:

(Cinnamomum spp.), nopal-lehtijauhe (Opuntia ficus-indica), sarviapilan siemenjauhe (Trigonella foenum-graecum), astragalus-juurijauhe (Astragalus membranaceus), takiaisjuurijauhe (Arctium lappa), voikukanjuuri ja -lehtijauhe (Taraxacum ocinale), kasvikapseli [kiinteyttämisaineena hydroksipropyylimetyyliselluloosa, vesi].

  • Bacillus Coagulans täydentää DTX Basicsia tarjoamalla jokaiselle ruoansulatuskanavalle tarvittavan annoksen probioottisia bakteereja.
Aktiiviset ainesosat Päivittäistä annosta kohti (1 kapseli)
Bacillus coagulans -bakteerit 1 miljardi CFU*
Inuliini 270 mg

*Kolonian muodostava yksikkö

Ainesosat:

Bacillus coagulans -bakteerit, inuliinijauhe (sikurijuuriuute), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumrasvahappojen suolat, piidioksidi), kasvikapseli [kiinteytysaine (hydroksyylipropyylimetyyliselluloosa), vesi].

Suositeltu päivittäinen annos:

Yhden pakkauksen sisältö (1 tabletti, 6 kapselia) tulisi ottaa kerran päivässä ennen aterioita.

Jos käytät lääkkeitä, ota yhteyttä ravitsemusterapeuttiin ennen käyttöä.

Jätä arvostelu DTXBasics

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
14/12/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta DTXBasics

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!