Optimaalinen

Jälleenmyynti: 215.60 €
Pisteet: 110.00VP
Varastossa

Elämäntapa: terveys, ravitsemus, liikunta, aivoriihi, taide ja luonto yhdistyvät!


Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen

Kokonaisvaltainen lähestymistapa ihmisiin koostuu tasapainon etsimisestä monella tasolla. Elämäntapaan liittyvät näkökohdat, terveys, ruokavalio, kuntoilu, mutta myös ajattelutapa, taide ja luonto yhdistyvät ja läpäisevät kaikki elämän osa-alueet.

Myös Nature's Sunshinessa suhtaudumme holistisesti jokaiseen ihmiseen. Suhde luontoon, veteen, puhtaaseen ilmaan, selkeään ja rauhalliseen mieleen ja puhtaaseen henkeen, kun ne on optimaalisesti integroitu jokapäiväiseen elämäämme, ovat meille yhtä tärkeitä kuin ravinto, yrtit, liikunta ja läheisten tuki. Nature's Sunshine -yhteisö koostuu ihmisistä, joille nämä arvot ovat usein heidän elämänsä ydin, todellinen tarkoitus, samassa määrin kuin pyyteetön auttaminen muita kohtaan.

Palauta tasapaino¬!

Solsticin sisältämä guarana antaa sinulle lisäannoksen luonnollista energiaa. Solstic Energy from Nature sisältää myös B-vitamiineja, jotka auttavat torjumaan väsymystä. Hanki voimaa, jota tarvitset kohdataksesi päivittäiset haasteet.

Sinkki ALT on täydellinen yhdistelmä sinkkiä, levää, sinimailasta ja timjamia. Sinkki ei vaikuta ainoastaan luuston terveyteen, vaan auttaa myös ylläpitämään elimistön happo-emästasapainoa. Timjami vaikuttaa rauhoittavasti kurkkuun ja äänihuuliin.

Oliivinlehtiuute on erinomainen valinta vastustuskyvyn ja ruoansulatusjärjestelmän vahvistamiseen. Se tukee ylähengitysteitä ja sitä on perinteisesti käytetty parantamaan verenkiertoa ja verenpainetta.

Vilpitön antioksidanttipommi löytyy Zambrozasta, tarkalleen ottaen punaisista viinirypäleistä. Sen sisältämän tyrnin ansiosta Zambroza vahvistaa sydäntä ja parantaa vastustuskykyä.

Aloe Vera Juice -mehumme pääainesosa,Aloe Vera Juice, auttaa pitämään ruoansulatuselimistön täydellisessä tasapainossa. Se stimuloi aineenvaihduntaa, tukee ruoansulatusta ja auttaa sinua pysymään säännöllisenä.

Yksi kapseli Super Omega 3 EPAa sisältää 380 mg EPA-happoa ja 190 mg DHA:ta, jotka ovat hyväksi sydämelle ja varmistavat oikeat aivotoiminnot.

Magnesium täyttää 64 % päivittäin tarvittavasta magnesiumin saannista, mikä edistää asianmukaista proteiinisynteesiä, tukee normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa pitämään elektrolyytit tasapainossa.


Sisältyy sarjaan:
Nestemäinen klorofylli
Sinkki ALT
Oliivinlehti - uute
Magnesium
Aloe mehu
Solstic Energia luonnosta
Super Omega 3 EPA
Zambroza


Suositeltu käyttö:
Käytä kaikkia sarjaan sisältyviä tuotteita etiketeissä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jätä arvostelu Optimaalinen

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
19/03/2022

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Optimaalinen

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!