Puolustusalan huolto

Jälleenmyynti: 35.60 €
Pisteet: 18.13VP
Varastossa
  • 120 kapselia (120 päivän annos)
  • Avainjärjestelmävalmiste (KSP) immuunijärjestelmälle.
  • Runsaasti antioksidanttisia A-, C- ja E-vitamiineja.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Puolustuskyvyn ylläpito


Ravintolisä - 120 kapselia

Immuunijärjestelmä
Elämme luonnollisten myrkkyjen ja ihmisen aiheuttamien saasteiden maailmassa. Nämä ympäristön epäpuhtaudet yhdessä huonon ruokavalion ja muiden haitallisten tapojen, kuten tupakoinnin ja levon puutteen, kanssa voivat heikentää elimistön kykyä suojautua haitallisilta bakteereilta, viruksilta, kemikaaleilta ja muilta tekijöiltä, jotka voivat johtaa terveysongelmiin.

Immuunijärjestelmä toimii yhteistyössä muiden elimistön suojaavien järjestelmien kanssa. Esimerkiksi iho muodostaa fyysisen esteen vieraita aineita vastaan, kun taas hengityselimet käyttävät yskimistä elimistön vapauttamiseksi hengitetyistä mikrobeista ja epäpuhtauksista. Kun vieraat aineet voittavat elimistön muut suojamekanismit, immuunijärjestelmä (puolustusjärjestelmä) aloittaa toimintansa. Sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia näkökykyä ja immuunijärjestelmän toimintaa.
Mitkä ovat hyödyt?
Defence Maintenance on immuunijärjestelmän avainjärjestelmätuote (KSP), tämä koostumus tarjoaa runsaasti antioksidanttisia A-, C- ja E-vitamiineja sekä sinkkiä ja seleeniä, jotka auttavat ylläpitämään tervettä immuunijärjestelmää. Sisältää välttämättömiä ravintoaineita ja sisältää täysravintolähteistä peräisin olevia mikroravintoaineita terveen immuunijärjestelmän ylläpitämiseksi.
A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä ihon, limakalvojen ja näkökyvyn ylläpitoa. Tarvitaan myös normaalin rauta-aineenvaihdunnan ylläpitämiseen. C-vitamiini edistää väsymyksen ja uupumuksen vähenemistä sekä immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa. Käytetään solujen suojaamiseen hapetusstressiltä, normaaliin kollageenin muodostumiseen ja raudan imeytymisen lisääntymiseen.
AINESOSAT:
L-askorbiinihappo (C-vitamiini), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), siperian ginsengin juurijauhe, L-selenometioniinijauhe, lääkinnällinen parsanvarsi, kasvijauhe: beetakaroteeni (A-vitamiini), sinkkiglukonaatti, sinkkioksidi, retinyylipalmitaatti (A-vitamiini), kapselikuori (liivate, vesi), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

KEY INGREDIENTS:
Sisältö suositellussa annoksessa (1 kapseli):
A-vitamiini .................... 500 μg ................ 63 % NRV*;
E-vitamiini ..................... 44 mg ............... 367% NRV;
C-vitamiini ...................120 mg ................. 50 % NRV;
Sinkki ................................5 mg ................. 50 % NRV;
Seleeni ......................25 μg ................. 45% NRV
*NRV - ravitsemukselliset viitearvot.
**NRV ei määritelty
SUOSITELTU ANNOS PÄIVITTÄISEEN KULUTUKSEEN:
1 kapseli päivässä aterian yhteydessä

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Jätä arvostelu Puolustusalan huolto

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
07/11/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Puolustusalan huolto

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!