Breathe Clear

Jälleenmyynti: 35.60 €
Pisteet: 18.13VP
Varastossa
  • Breathe Clear on tuote, joka on suunniteltu edistämään hengitysteiden terveyttä erityisesti kausiluonteisten vaarojen, kuten vuodenaikojen vaihtumisen tai korkeiden siitepölypitoisuuksien aikana.
  • 1 purkki sisältää 90 kapselia.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Breathe Clear todistaa, että "kokonaisuus on parempi kuin osiensa summa." Useita vuosia sitten kehitetty kaava on edelleen erittäin suosittu Nature's Sunshinen asiakkaiden keskuudessa Yhdysvalloissa, jossa se tunnetaan nimellä HistaBlock.

Kuten lähes kaikissa tuotteissamme, luonnon lahjat ovat tässäkin avainasemassa, ja ennen kaikkea nokkosen (Urtica Dioica) lehdet ja karviaisen (Citrus x aurantium) hedelmät, jotka tukevat hengityselimistön asianmukaista toimintaa. Katkeralla appelsiinilla on myös rauhoittava vaikutus kurkkuun ja äänihuuliin.

Breathe Clear -valmistetta on täydennetty japanilaisen Sophora japonican nupuista saatavalla kversetiinillä ja ananaksen hedelmistä (Ananas comosus ) saatavalla bromelainilla.

Kaikki nämä luonnon lahjat on yhdistetty Breathe Clear -valmisteen tehokkaaseen koostumukseen, joten voit hengittää syvään ilman pelkoa kausiluontoisista uhkista.

Miksi valita Breathe Clear?

Olemme sitoutuneet planeettaamme kohtaan, jonka ansiosta voimme hankkia yrttejä tuotteidemme valmistukseen. Nokkoset kasvavat luonnonvaraisina Albanian vuoristossa, ja tavarantoimittajamme kerää niiden arvokkaat lehdet erikoiskoulutetun tiimin avulla ja huolehtii näin alueen luonnon monimuotoisuudesta ja viljelykasvien kestävästä kehityksestä.

Yhdiste:


Active Ingredients:

Päivittäistä annosta kohti

(4 kapselia)

Nokkosen lehti (Urtica dioica). 360 mg
Kversetiini (Sophora japonica -puun silmuista). 360 mg
Katkeran appelsiinin hedelmä (Citrus x aurantium) 280 mg
Bromelaiini (ananaksen hedelmästä [Ananas comosus]). 80 mg

Täyteaine: kalsiumfosfaatit, kapselin kuori: liivate, nokkosen lehtijauhe (Urtica dioica), kversetiini (Sophora japonica -nuppujauhe), täyteaine: selluloosa, karviappelsiinin (Citrus x aurantium) hedelmäjauhe, bromelaiini ananaksen hedelmäjauheesta (Ananas comosus), paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi. jar, oranges, greens

Käyttö:

Nauti 2 kapselia 2 kertaa päivässä.

Säilytysolosuhteet: Varastointi:

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa pienten lasten ulottumattomissa!

Nature's Sunshine kannustaa terveellisiin elämäntapoihin. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ruokavaliota. Tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat perusta kehon asianmukaiselle toiminnalle.

Jätä arvostelu Breathe Clear

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
31/03/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Breathe Clear

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!