HSN-W

Jälleenmyynti: 37.50 €
Pisteet: 19.15VP
Varastossa
  • HSN-W (Hair Skin Nails - Woman) - kauniit hiukset, terve iho ja vahvat kynnet!
  • 100 kapselia purkissa

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Jos etsit kokonaisvaltaista tukea hiuksillesi, ihollesi ja kynsillesi, HSN-W on erityisesti naisille suunniteltu ravintolisä, joka auttaa sinua ylläpitämään kauniita ja terveitä hiuksia, hehkuvaa ihoa ja vahvoja kynsiä.

HSN-W Pääasialliset ainesosat: HSN-W sisältää mm:

  1. Rhodimenia palmata on luonnollinen antioksidanttien lähde, joka auttaa suojaamaan ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.
  2. FieldHorsetail sisältää runsaasti ravintoaineita, kuten piitä, joka on välttämätön kollageenin tuotannossa, joka on proteiini, joka vastaa ihon, hiusten ja kynsien kimmoisuudesta ja terveestä ulkonäöstä. Peltohorsma auttaa myös vahvistamaan hiuksia ja kynsiä ja antaa niille terveen ulkonäön.
  3. Salvian lehdet tukevat hyvinvointia kuukautisten aikana.
  4. Rosmariinin lehdet sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan haitallisia vapaita radikaaleja ja tukevat ihosolujen suojaavaa toimintaa. Lisäksi rosmariini edistää veden erittymistä virtsateiden kautta.

Miten se toimii: Rosmariini sisältää rohtovirmajuurta, joka sisältää myös rohtovirmajuurta, joka sisältää rohtovirmajuurta ja rohtovirmajuurta.

  • Hiukset: HSN-W tukee terveen näköisiä hiuksia ja auttaa ylläpitämään hiusten vahvuutta, kiiltoa ja kimmoisuutta. Ainesosat, kuten hevosenkärsämö ja rhodimenia palmata, voivat vaikuttaa hiusten terveyteen tarjoamalla tärkeitä ravintoaineita.
  • Iho: Rosmariini voi auttaa pitämään ihon terveen ja hehkuvan näköisenä. Sen antioksidanttiset ominaisuudet voivat suojata ihoa vaurioilta ja tukea sen luonnollisia uudistumisprosesseja.
  • Kynnet: HSN-W edistää kynsien lujuutta ja auttaa pitämään kynnet terveinä ja joustavina. Horsetail voi auttaa parantamaan niiden lujuutta.

Huolehdi hiuksista, ihosta ja kynsistä HSN-W:llä (Hair Skin Nails - Woman). Valitse juuri sinua varten luodut luonnolliset kauneus- ja terveystuotteet.

Tärkeimmät ainesosat

Aktiiviset ainesosat: Kynsinauhat, jotka sisältävät mm: Per Daily Serving.
(6 kapselia)

Rhodymenia palmata
Rhodymenia palmata

984 mg
Horsetailin (Equisetum arvense) maanpäälliset osat. 738 mg

Salvian lehtijauhe
(Salvia ocinalis)

492 mg
Rosmariininlehtijauhe (Rosmarinus ocinalis) 246 mg

Ainesosat:

(Rhodymenia palmata), hevosenkorennon (Equisetum arvense) maanpäällisten osien jauhe, kapselin kuori (gelatiini), salvia lehtijauhe (Salvia ocinalis), rosmariinin lehtijauhe (Rosmarinus ocinalis).

Soveltaminen:

3 kapselia 2 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

Jos käytät lääkkeitä, neuvottele ravitsemusterapeutin kanssa ennen käyttöä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Säilytysolosuhteet:

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa.

Pullo suljettu. Älä käytä, jos sisempi sinetti on vaurioitunut tai puuttuu.

Jätä arvostelu HSN-W

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
11/04/2022

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta HSN-W

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!