Hopeakilpi (118 ml)

Jälleenmyynti: 31.60 €
Pisteet: 17.31VP
Varastossa
  • 118ml (Noin 24 annosta)
  • Sisältää 18 ppm biologisesti saatavilla olevaa hopeaa ja on myrkytön.
  • Voidaan käyttää vedenpuhdistajana

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Tiesitkö?
Yleiset infektioiden torjuntakäytännöt ja hyvä hygienia voivat auttaa vähentämään kaikkien virusten, myös influenssan, tarttumista. Muista peittää nenä ja suu yskiessäsi tai aivastellessasi, käytä mahdollisuuksien mukaan nenäliinaa ja hävitä se viipymättä. On myös tärkeää puhdistaa säännöllisesti kovat pinnat, kuten ovenkahvat, ja pestä kädet usein, jotta viruksen leviäminen muihin ihmisiin vähenee. Toimii *EPA-hyväksyttynä pintapuhdistusaineena.
Mitkä ovat hyödyt?
Puhdista ja suojaa Silver Shieldillä. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että tällä hopean muodolla on huomattavia vaikutuksia monenlaisiin pintaeliöihin. Tutkimukset osoittavat, että kolloidinen hopea deaktivoi bakteerien, sienten ja virusten aineenvaihdunnasta ja lisääntymisestä vastuussa olevia entsyymejä.
Nature's Sunshinen Silver Shield™ Aqua Sol -teknologialla on tehokas bakteerisulku ja pintapuhdistaja. Kun sitä käytetään vedenpuhdistajana, sen hienojakoiset kolloidit takaavat maksimaalisen tehokkuuden turvallisessa ja tehokkaassa tuotteessa, joka on täysin myrkytön. Vain yksi teelusikallinen (5 ml) tarjoaa täydet 100 mcg tai 18 miljoonasosaa (ppm) puhdasta hopeaa ilman raskasmetallien saastumista. Silver Shield™ on mauton ja hajuton.

Ainesosat: Määrä 5ml annosta kohti: 1: Deionisoitu vesi, Hopea (kolloidinen) 100 mcg.

Mittaustiedot: 1 teelusikallinen (5ml)

Suositeltu päivittäinen enimmäiskäyttö: kolme teelusikallista. Jokainen teelusikallinen sisältää 100mcg (18ppm) puhdasta hopeaa.

Huomautus: Älä sekoita suolaan tai suolaisiin nesteisiin.

Älä nauti laimentamattomana.

Ei ole tarkoitettu saastuneen veden täydelliseen sterilointiin.

Ei tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.

Jätä arvostelu Hopeakilpi (118 ml)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
25/11/2022

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Hopeakilpi (118 ml)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!