Täydelliset silmät

Jälleenmyynti: 41.90 €
Pisteet: 21.38VP
Varastossa
  • Puhelimet, tabletit, televisiot ja tietokoneet rasittavat näköäsi.
  • On aika huolehtia näkökyvystäsi.
  • Pidä silmäsi terveinä ja suojattuina Perfect Eyesin tehokkaiden antioksidanttien avulla.
  • Luteiini, zeaksantiini, beetakaroteeni, kurkuma ja muut ravintoaineet auttavat silmiäsi ja näköäsi.
  • 1 purkki - 60 kapselia

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Miksi Perfect Eyes?

Tämä runsaasti karotenoideja sisältävä koostumus perustuu vuosina 2001 ja 2006 tehdyn AREDS-tutkimuksen tuloksiin. Ensimmäisessä tutkimuksessa todettiin, että C- ja E-vitamiinien, beetakaroteenin, sinkin ja kuparin sekoitus auttoi vähentämään pitkälle edenneen ikääntymiseen liittyvän makuladegeneraation (AMD) riskiä 25 % viiden vuoden aikana. Toisessa tutkimuksessa sekoitukseen lisättiin luteiinia, zeaksantiinia ja omega-3-rasvahappoja, jotka toivat lisäetuja. Luteiinikumppanimme Intiassa toimittaa GMO-vapaita siemeniä paikallisille viljelijöille ja on täysin sitoutunut kestävään kehitykseen. He tekevät myös yhteistyötä Shankar Indian Ophthalmological Instituten kanssa tarjotakseen paikallisille asukkaille ilmaisia silmätarkastuksia, silmälaseja ja kaihihoitoa, joka on yleinen sokeuden syy Intiassa.

Perfect Eyesin historia

  • Beetakaroteeni on keltainen tai oranssi pigmentti, joka antaa väriä monille vihanneksille, hedelmille, kukille ja muille kasveille. Se kiteytettiin ensimmäisen kerran porkkanajuurista vuonna 1831. Beetakaroteeni tarkoittaa "porkkana B" kreikan beeta + latinan carota sanoista. Vuonna 1851 Hermann von Helmholtz keksi oftalmoskoopin, jonka avulla löydettiin ihmisen silmämunan fovea. Tällä makulan alueella on tiheään pakkautuneita kartiosoluja, ja se vastaa päivittäisissä toiminnoissa, kuten kasvojen tunnistamisessa ja lukemisessa, tarvittavasta näöntarkkuudesta. Vasta vuonna 1988 tutkijat tunnistivat luteiinin, zeaksantiinin ja mesoseaksantiinin makulan keskeisiksi komponenteiksi. Tämä alue on keltainen, koska sinne varastoituu värillisistä elintarvikkeista imeytyneitä pigmenttejä.
  • Mustikoita, jotka tunnetaan myös lehtimustikoina ja eurooppalaisina mustikoina, on perinteisesti käytetty suolistokipujen lievittämiseen ja suun kautta käytettäväksi. Kotimaa on Pohjois-Eurooppa. Toisen maailmansodan aikana RAF:n lentäjät käyttivät mustikkahilloa ennen lentoonlähtöä parantaakseen yönäköä.

Ainesosat: Mustikka:

Active ingredients:

Päivittäistä annosta kohti

(2 kapselia)

% RWS

(kapselia kohti)

A-vitamiini

360 mcg

45%

C-vitamiini

440 mg

550%

E-vitamiini

120 mg

1000%

Sinkki

15 mg

150%

Kupari

1,7 mg

170%

Seleeni

40 mcg

73%

Luteiini

10 mg

**

Zeaksantiini

2 mg

**

*RWS: Aikuisten päivittäiset viitearvot.

**RWS ei ole asennettu.

Askorbiinihappo, d-alfa-tokoferyyliasetaatti, sinkkiglukonaatti, riisitiiviste, karotenoidien seos (beetakaroteeni, alfakaroteeni, luteiini, lykopeeni, zeaksantiini ja kryptoksantiini), kurkuma-riisiuute (Curcuma longa), natriumseleniitti, kupariglukonaatti, luteiini , mustikka (Vaccinium myrtillus L.).) hedelmäuute, tauriini, kversetiini (Sophora japonica) hedelmäuute, väri (natriumkupari, klorofylliini), zeaksantiini, kasvikapseli [kiinteyttävä aine (hypromelloosi), vesi].

Suositeltu käyttö:

Ota 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Jos käytät lääkkeitä, ota yhteyttä ravitsemusterapeuttiin ennen käyttöä. Ei saa käyttää henkilöille, joilla on taipumusta munuaiskivien muodostumiseen tai jotka kärsivät munuaiskivistä.

Jätä arvostelu Täydelliset silmät

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
01/11/2020

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Täydelliset silmät

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!