Tei-fu - Hierontalotion (118,3 ml)

Jälleenmyynti: 24.10 €
Pisteet: 13.24VP
Varastossa
  • 118ml putki (vain ulkoiseen käyttöön)
  • Luotu muinaisen kaavan avulla
  • Tunkeutuu syvälle ja lievittää jäykkiä, kipeitä lihaksia.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Tiesitkö?
Kireät, solmivat lihakset ovat monille meistä yleinen ongelma, joka estää meitä jatkamasta päiväämme tai ylläpitämästä aktiivista elämäntapaa.
Mitkä ovat hyödyt?
Ihoa kihelmöivä kaava levittyy pehmeästi iholle ja tunkeutuu syvälle edistämään rentoutumista ja lievittämään jäykkiä, kipeytyneitä lihaksia. Sen pehmentävät, rasvattomat ominaisuudet jättävät ihon sileäksi ja joustavaksi.
Kiinalainen yrttimies kehitti ja täydellisti useita vuosikymmeniä sitten Tei Fu Essential Oil -öljyn käyttäen ikivanhaa kaavaa, joka on periytynyt hänen suvussaan yli 1 000 vuotta. Hänen jälkeläisensä ymmärsivät perhesalaisuuden hyödyt ja päättivät, että se on liian hyvä salattavaksi muilta. Näin Nature's Sunshinesta tuli tuhansien vuosien kiinalaisen viisauden ja yrttitiedon edunsaaja.
Tämä vegaaniystävällinen koostumus on ainutlaatuinen sekoitus Tei Fun eteerisiä öljyjä ja ihoa pehmentäviä aineita kermaisessa voiteen muodossa, ja se on suunniteltu erityisesti laajalle iholle levitettäväksi.
Aqua, mentoli, metyylisalisylaatti, kamferi, setearyylialkoholi, Eucalyptus globulus -lehtiöljy, steariinihappo, Prunus amygdalus dulcis (makea manteli) -öljy, butyleeniglykoli, glyseryylistearaatti, PEG-100-stearaatti, kapryyli/kapriinitriglyseridi, setaretti-20, neilikanlehtiöljy, Aloe barbadensis -lehti mehu, skvalaani, allantoiini, sitruunahappo, dimetikoni, ksantaanikumi, tetrasodium EDTA, akrylaatti/C10-30-alkyyliakrylaatti ristipolymeeri, hydroksietyyliakrylaatti/natriumakryloyylidimetyyli/tauraattikopolymeeri, polysorbaatti 60, fenoksietanoli, metyyliparabeeni, propyyliparabeeni, etyyliparabeeni, butyyliparabeeni, natriumhydroksidi.

Levitä lihaksille ja nivelille ja hiero ihoon.

Vain ulkoiseen käyttöön - vältä kosketusta silmiin.

Jätä arvostelu Tei-fu - Hierontalotion (118,3 ml)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
06/06/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Tei-fu - Hierontalotion (118,3 ml)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!