B-vitamiinikompleksi (120 kaps.)

Jälleenmyynti: 21.60 €
Pisteet: 11.00VP
Varastossa
  • 120 tablettia (120 päivän toimitus)
  • Sisältää useita B-vitamiineja.
  • Sisältää SynerPro®-tiivistepohjan.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


B-vitamiinikompleksi

RAVINTOLISÄ

Mikä se on?
Näillä kahdeksalla B-vitamiinilla (B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9- ja B12-vitamiinilla) on elintärkeät tehtävät sen varmistamisessa, että elimistömme toimii niin tehokkaasti kuin sen pitäisi!
Mitkä ovat hyödyt?
Tämä koostumus sisältää erilaisia B-vitamiineja, jotka tarjoavat monenlaisia terveyshyötyjä, jotka edistävät väsymyksen ja uupumuksen vähenemistä, normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, mikä antaa energiaa, kestävyyttä ja kestävyyttä. Keho tarvitsee eri määriä kutakin B-vitamiinia, ja tämä koostumus on tasapainotettu tukemaan B12:n imeytymistä. Sitä suositellaan erittäin lämpimästi kasvissyöjille, koska se sisältää runsaasti B12-vitamiinia kasvissyöjille ja vegaaneille sopivassa koostumuksessa. B-vitamiinien monista muista hyödyistä tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa, riboflaviini (B2) edistää punasolujen, ihon, näkökyvyn ja raudan aineenvaihdunnan ylläpitoa.
Niasiini (B3) edistää normaalia psykologista toimintaa, hermoston toimintaa sekä normaalien limakalvojen ja ihon ylläpitoa. Pantoteenihappo (B5) edistää normaalia henkistä suorituskykyä sekä steroidihormonien, D-vitamiinin ja joidenkin välittäjäaineiden synteesiä.
B6-vitamiini edistää normaalin hormonitoiminnan säätelyä sekä proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Biotiini, joka tunnetaan myös nimellä B7, edistää normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä normaalien hiusten, ihon ja limakalvojen ylläpitoa.
B12-vitamiini edistää punasolujen normaalia muodostumista, immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa sekä psykologista toimintaa. Tämä koostumus ei sisällä sokeria, tärkkelystä, keinotekoisia väriaineita tai makuaineita. Tabletit sisältävät SynerPro®-tiivistepohjaa, ovat hiivatonta ja päällystettyjä tuoreuden säilyttämiseksi.

AINESOSAT:
nikotiinihappoamidi, pantoteenihappo, B6-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, foolihappo, D-biotiini, B12-vitamiini, SynerPro-konsentraatti [jauhettu parsakaalin kukka (Brassica oleracea var. italica), jauhettu kaalinlehti (Brassica oleracea var. italica), jauhettu kaalinlehti (Brassica oleracea var. capitata), porkkanajuurijauhe (Daucus carota), punajuurijauhe (Beta vulgaris), rosmariinin lehtijauhe (Rosmarinus officinalis), tomaattihedelmäjauhe (Solanum lycopersicum), kurkuma juurakkojauhe (Curcuma longa), bioflavonoidiuute greippijauheesta, bioflavonoidiuute hesperidiinijauheesta, bioflavonoidiuute appelsiinijauheesta], paakkuuntumisenestoaineet (kalsiumfosfaatit, mikrokiteinen selluloosa, rasvahapot, natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat).


KESKEISET AINESOSAT:
Sisältää suositellun annoksen (1 tabletti):
Tiamiini (B1) - 6 mg / 545% NRV*.
Riboflaviini (B2) - 6,8 mg - 486 % NRV**.
Niasiini - 50 mg - 313% NRV**
B6-vitamiini - 8 mg - 571% NRV**
Foolihappo - 400 μg - 200 % NRV*.
B12-vitamiini - 24 μg - 960 % NRV*.
Biotiini - 300 μg - 600 % NRV*.
Pantoteenihappo - 40 mg - 667 % NRV*.
Greippiuute 1,25 mg - sisältää 50 μg bioflavonoideja.
Hesperidiiniuute 1,25 mg - sisältää 310 μg bioflavonoideja.
Appelsiiniuute 1,25 mg - sisältää 15 μg bioflavonoideja.

*NRV - Ravintoaineiden viitearvot.
**Ravintoaineiden viitearvoja ei ole vahvistettu.


SUOSITELTU ANNOS PÄIVITTÄISEEN KULUTUKSEEN:

1 tabletti päivässä aterian yhteydessä
Älä ylitä suositeltua päivittäistä kulutusta.


Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Jätä arvostelu B-vitamiinikompleksi (120 kaps.)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
12/02/2021

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta B-vitamiinikompleksi (120 kaps.)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!