Zambroza (458 ml)

Jälleenmyynti: 33.90 €
Pisteet: 17.31VP
Varastossa
  • 458ml pullo (15 päivän annos)
  • Ylivoimainen antioksidanttisuoja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta
  • Sisältää ksantoneja, flavonoideja ja polyfenoleja.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Tiesitkö?

Antioksidantit ovat luonnollisia aineita, jotka stabiloivat erittäin reaktiivisia molekyylejä, jotka tunnetaan nimellä "vapaat radikaalit". Vapaita radikaaleja esiintyy luonnostaan kehossa. Saasteet, kemialliset lisäaineet, stressi, liikunta, auringonvalo ja muut tekijät voivat lisätä vapaiden radikaalien tuotantoa. Liiallisilla vapailla radikaaleilla voi olla haitallinen vaikutus kehon soluihin. Paljon huomiota on kiinnitetty antioksidanttisiin A-, C- ja E-vitamiineihin, koska niiden tehtävänä on suojella soluja kehon luonnollisten prosessien, elintapojen sekä ympäristön ja kemiallisten epäpuhtauksien aiheuttamilta vaurioilta.

Antioksidanttien tehoa mitataan niiden ORAC-kapasiteetilla (Oxygen Radical Absorption Capacity), joka ilmaisee niiden kyvyn neutraloida ja haudata vapaita radikaaleja. Brunswick Laboratoriesin testaamat tulokset osoittivat selvästi sen erinomaiset suojaavat ominaisuudet.

Mitkä ovat hyödyt?

Nature's Sunshine on kerännyt terveellisimpiä hedelmiä ja luonnon uutteita ympäri maailmaa ja yhdistänyt ne tähän ainutlaatuiseen herkulliseen, ravitsevaan mehuun, joka on erityisesti suunniteltu neutraloimaan ylimääräisiä vapaita radikaaleja. Tämä ainutlaatuinen mehusekoitus ei ainoastaan maistu hyvältä, vaan antaa kehollesi sen, mitä se tarvitsee nauttiakseen maksimaalisesta terveydestä ja pitkäaikaisesta elinvoimaisuudesta - sen lisäksi, että tunnet olosi virkistyneeksi, näillä antioksidanteilla on voimakas vaikutus ihon terveyteen, mikä auttaa sinua myös näyttämään hyvältä. Runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja sisältävä Zambroza antaa todistetusti vertaansa vailla olevan antioksidanttisuojan. Zambroza on yksi Nature's Sunshinen myydyimmistä tuotteista maailmanlaajuisesti - hyvänmakuinen, synergistinen sekoitus, joka auttaa lisäämään elintärkeää energiaa ja täydentämään elimistöä, ilman keinotekoisia väri-, makeutus- tai makuaineita. Zambrozan jokaisella kymmenellä luonnollisella ainesosalla on runsaasti antioksidanttiominaisuuksia, ja synergisesti ne tuottavat terveyshyötyjä, jotka ovat paljon suuremmat kuin kunkin ainesosan yksittäiset hyödyt. Mangosteeni on yksi Zambrozan erityisistä ainesosista - se sisältää korkeimman tunnetun määrän ksantoneja, jotka ovat erittäin voimakkaina antioksidantteina tunnettuja kasviravinteita, sekä mustikkaa, joka on yksi rikkaimmista ja helpoimmin imeytyvistä antioksidanttien lähteistä.

Kun tähän yhdistelmään lisätään sekoitus sudenmarjaa, omenauutetta, vadelmaa, Concord Grape -viinirypäleitä, viinirypäleiden siemeniä, viinirypäleiden kuorta, vihreää teetä ja punaisia marjoja, saat erinomaisen koostumuksen, joka sisältää runsaasti polyfenoleja, ksantoneja ja flavonoideja ja tarjoaa sinulle antioksidanttien voimanpesän! Zambrozan hyvänmakuista, päivittäistä ravintojuomaa voi nauttia koko perhe, joka päivä. Zambrozan luonnolliset ainesosat tarjoavat erinomaisen valikoiman vitamiineja ja ravintoaineita, jotka voivat auttaa elimistöä ylläpitämään terveyttä ja elinvoimaisuutta, ja auttavat tukemaan tervettä immuunijärjestelmää, neutraloimaan vapaita radikaaleja ja täydentämään elimistöä. Zambrozan tehokkaiden ainesosien antioksidanttiset ominaisuudet voivat vaikuttaa myönteisesti myös ihoon!

Ainesosat: Puhdistettu vesi, Concord-rypäleen tiiviste (Vitis labrusca), punaisen rypäleen tiiviste (Vitis vinifera), mustikan tiiviste (Vaccinium corymbosum), mangosteenin hedelmä- ja perikarppiuute (Garcinia mangostana), punainen vadelmatiiviste (Rubus idaeus), viinimarjauute (Vitis vinifera), lyciumuute (Lycium barbarum), natriumbentsoaatti, viinirypäleuute (Vitis vinifera), vihreän teen lehtiuute (Camellia sinensis), omenauute (Malus domestica).

Suositukset: Ota 15 ml kahdesti päivässä.

Älä ylitä ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta.

Jätä arvostelu Zambroza (458 ml)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
04/07/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Zambroza (458 ml)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!