Nainen

Jälleenmyynti: 215.60 €
Pisteet: 110.00VP
Varastossa

Huolehdimme sinusta Johda elämääsi suurella nopeudella.

Teet töitä, pyörität yritystä, kasvatat lapsia ja pidät huolta kodistasi.

Sinulla on paljon tekemistä, usein jopa enemmän kuin miehillä


Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Erityisesti sinua varten

Elät elämääsi kovaa vauhtia. Teet töitä, pyörität yritystä, mutta kasvatat myös lapsia ja huolehdit kodista. Sinulla on paljon tekemistä, usein enemmän kuin miehillä. Kehosi tarpeet ovat täysin erilaiset, ja haluat pysyä terveenä, nuorena ja hymyilevänä.

Kaikki on sinun käsissäsi! Terveet virtsatiet, hiukset, iho, kynnet, terve ja puhdas suolisto, kevyet ja levät jalat ja paljon, paljon muuta!

Woman-setti auttaa sinua pysymään terveenä pidempään!

Pysy terveenä pidempään!

Zambrozaan kätketyt punaiset viinirypäleiden kuoret antavat vankan suojan vapaita radikaaleja vastaan. Vapaiden radikaalien uskotaan olevan elimistön ikääntymisen tärkein syy. Sen sisältämän tyrnin ansiosta Zambroza vahvistaa sydäntä ja parantaa vastustuskykyä.

Sinkki on mineraali, jota tarvitaan hiusten, ihon ja kynsien pitämiseen kauniina ja terveinä. Sinkki ALT sisältää myös levää ja timjamia, jotka vähentävät rasvojen imeytymistä rasvoihin ja auttavat sinua pitämään hoikan vartalon.

Aasialainen penninjuuri, joka tunnetaan myös nimellä Gotu Kola, auttaa sinua pääsemään eroon raskaiden jalkojen tunteesta tukemalla oikeanlaista verenkiertoa ja auttaa myös ruoansulatuskanavan hyvinvointia. Sen vaikutus mikroverenkiertoon voidaan havaita myös lisääntyneenä kognitiivisena tehokkuutena (mukaan lukien muun muassa muisti, keskittyminen, viestintätaidot).

Kuitu on välttämätöntä suolistoflooran terveydelle. Loclo on erinomainen kuitulähde, mutta myös ruoansulatusta stimuloivan kanelin ja rasvan sulatusta edistävän rosmariinin lähde. Ury on erinomainen yhdistelmä yrttejä, vitamiineja ja kivennäisaineita, joilla on useita vaikutusmahdollisuuksia.

Sen sisältämä magnoliamarja auttaa ylläpitämään asianmukaisia fysiologisia toimintoja. Samaan aikaan Super Complex tarjoaa 24 keskeistä vitamiinia ja kivennäisaineita yhdessä tabletissa. Se auttaa pitämään kehosi hyvässä kunnossa.

Lucerne on tunnettu ominaisuuksistaan jo yli 2000 vuoden ajan. Se auttaa naisia ylläpitämään hyvää seksuaaliterveyttä.

Puna-apila auttaa hoitamaan vaihdevuosien oireita, kuten kuumia aaltoja, hikoilua ja ahdistusta, ja se on myös erinomainen verenkiertoelimistölle.


Sisältyy sarjaan:
Sinkki ALT
2 x Puna-apila
Gotu Kola
Loclo
2 x Lucerne
Ury
Super Complex
Zambroza


Suositeltu käyttö:
Käytä kaikkia sarjaan sisältyviä tuotteita etikettien ohjeiden mukaisesti.

Jätä arvostelu Nainen

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
02/06/2021

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Nainen

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!