Super Omega 3 EPA (60 kaps.)

Jälleenmyynti: 49.10 €
Pisteet: 25.06VP
Varastossa
  • 60 kapselia (30 päivän kurssi)
  • Runsaasti EPAa ja DHA:ta
  • Ympäristöystävällinen tuote, hyödyllisten aineiden toimittaja

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


SUPER OMEGA 3 EPA

RAVINTOLISÄT

Tiesitkö sinä?

Välttämättömät rasvahapot (EFA:t) ovat välttämättömiä hyvän elämänlaadun kannalta! Kehomme ei pysty syntetisoimaan näitä arvokkaita aineita itse, vaan ainoa toimittaja on ruoka. Omega-3 EPA kuuluu rasvahappojen sarjaan, joka vastaa solukalvojen muodostumisesta. Omega-3-öljyt koostuvat EPA:sta (eikosapentaeenihappo) ja DHA:sta (dokosaheksaeenihappo). Välttämättömien rasvahappojen katsotaan olevan hyödyllisiä hermostolle, luu- ja lihaskudokselle, sydän- ja verisuonitoiminnalle, hormonitoiminnalle ja immuunijärjestelmälle. Ne ovat erityisen tärkeitä lapsen kantamisen aikana. Riittävä määrä niitä raskaana olevan naisen elimistössä takaa tulevan lapsen aivokudoksen ja näkölaitteen täydellisen muodostumisen. EFA:lla on suotuisa vaikutus elimistön yleiskuntoon.

Omega-3 EFA:t ovat välttämättömiä solujen välisten kalvojen palauttamiseksi, mikä takaa täydellisen solujen ravitsemuksen. Eikosapenohapon puute johtaa kalvokudosten elastisuuden ja läpäisevyyden heikkenemiseen, eivätkä ne pysty täyttämään täysin tehtäviään. Rasvahapot ovat aivokudoksen pääkomponentti, ja ne ovat elintärkeitä aivojen terveelle kehitykselle ja aivotoiminnan ylläpitämiselle. DHA on keskittynyt aivoihin ja verkkokalvolle.

Terveysvaikutukset

Super Omega-3 on suosituin päivittäisistä ravintolisistä. Nature's Sunshine Pharmaceutical Company varmistaa, että Super Omega käyttää vain puhtaimpia syvänmeren kalojen maksasta saatuja öljyjä -3 EPA.

Omega-3 on hyvin tutkittu. Tutkimukset ovat osoittaneet sen kiistattomat hyödyt kaikkien kehon järjestelmien terveydelle. Ja sekä EPA että DHA ovat vastuussa sydämen toiminnan normalisoinnista, verenpaineen vakauttamisesta ja veren optimaalisen triglyseridipitoisuuden ylläpitämisestä. DHA on vastuussa aivojen ja näön toiminnasta, terveiden aivo- ja silmäkudosten muodostumisesta sikiön kehityksen aikana ja niiden säilymisestä vanhuudessa.

Omega-3:n on kokeellisesti osoitettu auttavan tuottamaan riittävästi energiaa nuorilla ja nuorilla aikuisilla ja auttavan ylläpitämään optimaalista sydän- ja verisuonitoimintaa. Ammattilaisurheilijat ja terveiden elämäntapojen harrastajat käyttävät Omega-3 EFA:ta painonhallintaan. Parantaa ihon terveyttä. Erityisen hyödyllinen kuivalle iholle ja lievittämään ekseeman oireita.

Nature's Sunshinen Supera Omega-3 on tehokas lisä päivittäiseen tasapainoiseen ruokavalioon. Ei sisällä raskasmetalleja, radioaktiivisia elementtejä. Antaa 760 mg EPAa ja 380 mg DHA:ta kahden kapselin päivittäistä annosta kohden. Jokainen kapseli on kapseloinnin aikana hermeettisesti suljettu, jotta happi ei pääse aktivoimaan reaktiota öljyjen kanssa. Sisältää luonnollisia sitruunaöljyjä miellyttävää makua varten.

AINESOSAT:
Kalaöljy; EPA-happo (eikosapentaeenihappo); DHA-happo (dekosaheksaeenihappo);
kapselikuori: liivate, glyseriini, vesi; aromi: sitruunan eteerinen öljy.

PÄÄASIALLISET AINESOSAT:
Sisältö suositellussa päiväannoksessa (6 kapselia):
EPA (eikosapentaeenihappo)........... 2280mg*
DHA-happo (dekosaheksaeenihappo)........ 1140mg*
*Ei suositeltua päiväannosta ole ilmoitettu.

KÄYTTÖTARKOITUS:
1-2 kapselia 3 kertaa päivässä aterian yhteydessä. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

SÄILYTYSOLOSUHTEET:
Säilytä kuivassa paikassa lasten ulottumattomissa.
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa.

Jätä arvostelu Super Omega 3 EPA (60 kaps.)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
21/04/2021

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Super Omega 3 EPA (60 kaps.)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!