Vari-Gone

Jälleenmyynti: 38.80 €
Pisteet: 19.76VP
Varastossa
  • 90 kapselia purkissa.
  • Ainutlaatuinen yhdistelmä 5 voimakasta yrttiä.
  • Sisältää hevoskastanjaa, bioflavonoideja ja rutiinia.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Tiesitkö sinä?

Verenkiertojärjestelmä varmistaa hapen ja ravinteiden oikea-aikaisen saannin kehomme jokaiseen soluun. Verenkiertohäiriöt johtavat kielteisiin terveysvaikutuksiin. Huonoon verenkiertoon on kuitenkin erilaisia syitä, kuten lihavuus, diabetes, sydänsairaudet ja verisuonten ongelmat. Ei ole kyse oireista, joita on hoidettava, vaan syystä. Ravintolisillä on kuitenkin myös myönteinen rooli.

Vari-Gonen edut

Viiden yrtin ainutlaatuinen yhdistelmä on ravinteiden lähde luonnosta itsestään. Sisältää hevoskastanjaa, sarviapilaa, bioflavonoideja ja C-vitamiinia - voimakas antioksidantti.
C-vitamiini edistää kollageenin synteesiä, joka on välttämätön verisuonten elastisuuden lisäämiseksi ja sen seurauksena verenkierron normalisoimiseksi. Suojaa kehon soluja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Vahvistaa immuniteettia. Normalisoi hermoston toimintaa. Poistaa väsymyksen tunteen.
Alkuperäinen kaava sisältää sitruunan bioflavonoideja, hesperidiiniuutetta ja rutiinia. Näitä hyödyllisiä yrttejä on perinteisesti käytetty kansanlääkinnässä jo tuhansia vuosia. Hyödyllinen vaikutus verenkiertoelimistöön. Sarviapila sisältää C-vitamiinia ja on myös luonnollinen seleenin lähde. Aktivoi hapen imeytymistä.

Yhdiste:


Aktiiviset ainesosat

Aktiiviset ainesosat

%RWS*

(päivittäinen määrä)

C-vitamiini 97 mg 121%
Hevoskastanjan siemenuute (Aesculus hippocastanum) (vakioitu 20 %:iin aessiinia). 350 mg **
Sarviapilan siemenet (Trigonella foenum-graecum) 90 mg **
Rutiini japanilaisesta helmiäiskukasta (Sophora japonica). 60 mg **
Hesprediini 8,4 mg **
Sitruunan bioflavonoidit 60 mg **

*RWS - Aikuisten päivittäiset viitearvot.

**RWS ei asennettu

Täydelliset ainesosat: Hevoskastanjan (Aesculus hippocastanum) siemenuutejauhe, kuiva-aine (mikrokiteinen selluloosa), kapselikuori (liivate), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), sarviapilan (Trigonella foenum-graecum) siemenjauhe, rutiini (japanilaisesta helmiäiskukasta (Sophora japonica)), hesperidiini, sitruunabioflavonoidit, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Kapselikuori (liivate, vesi).

Käyttöohjeet

2 kapselia päivässä ruoan kanssa.

Jos käytät lääkkeitä, ota yhteyttä ravitsemusterapeuttiin ennen käyttöä.

Säilytysolosuhteet

Säilytä kuivassa paikassa lasten ulottumattomissa.

Nature's Sunshine kannustaa terveellisiin elämäntapoihin. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ruokavaliota. Tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat perusta kehon asianmukaiselle toiminnalle.

Jätä arvostelu Vari-Gone

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
02/05/2023

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Vari-Gone

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!