Power Punajuuret (210g)

Jälleenmyynti: 61.30 €
Pisteet: 31.30VP
Varastossa
 • Edistää parempaa kestävyyttä
 • Antaa ylimääräisen energiannousun kehollesi.
 • Parantaa verenkiertoa ja kuljettaa happea kehon soluihin tehokkaammin.
 • Stimuloi verenpaineen alentamista ja yleistä sydän- ja verisuoniterveyden tukemista.
 • Tukee fyysistä aktiivisuutta
 • Ainutlaatuinen sekoitus vitamiineja, yrttejä ja vihanneksia
 • Tarjoaa energiaa ja antioksidanttisuojaa
 • Gluteeniton
 • 100 % vegaaninen
 • Keto-ystävällinen
 • Soijaton, maidoton, ilman lisättyä sokeria
 • Non-GMO

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Power Beets lisäravinne - vaikutus kehoon, käyttö ja koostumus

Power Beetsin pääainesosa on erityinen juurikaslaji, jota kasvatetaan Tiibetissä Qinghain ylätasangolla, maailman katoksi kutsutulla alueella, joka sijaitsee lähes 10 000 jalkaa merenpinnan yläpuolella, jossa äärimmäiset lämpötilavaihtelut ja ääriolosuhteet tekevät useimpien kasvien kasvattamisen mahdottomaksi. Täällä on kuitenkin vahvoja ihmisiä, jotka kunnioittavat maataan ja satoaan sukupolvien ajan, vastuullisia maanviljelijöitä ja perheitä, jotka käyttävät luonnonmukaisia viljelymenetelmiä, säästävät vettä ja ylläpitävät maaperän hedelmällisyyttä kasvattaakseen tätä erityistä punajuurilajiketta.

Punajuuret ovat yksi parhaista nitraattien lähteistä. Kun ne pääsevät elimistöön, ne muuttuvat typpioksidiksi, joka parantaa verenkiertoa ja auttaa lihaksia saamaan enemmän happea.

Salt Lake Cityn lähellä sijaitsevissa tehtaissamme Nature's Sunshinen tiimi tekee tiukkoja testejä varmistaakseen Tiibetin ylängön viljelijöiltä hankkimiemme punajuurten ainutlaatuisen vahvuuden ja puhtauden. Testaamme jokaisen lähetyksen, jokaisen erän.

Johtavien asiantuntijoiden kehittämä vitamiinien, yrttien ja vihannesten yhdistelmä. Antaa energiaa ja tarjoaa antioksidanttisuojaa.

Vitamiineja. Energian ja antioksidanttien lähde

Power Beetsin sisältämä C-vitamiini vastaa antioksidanttitoiminnasta (se on erittäin voimakas antioksidantti), mutta tukee myös kehon vastustuskykyä intensiivisen liikunnan jälkeen. B-vitamiinit, kuten tiamiini, niasiini, B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo auttavat kehoa selviytymään väsymyksen ja uupumuksen merkeistä.

Näiden vitamiinien vaikutus on vahvistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa sekä Kansainvälisessä olympiakomiteassa, joka on antanut virallisen lausunnon, jonka pitäisi auttaa urheilijoita ravintolisien tehokkaassa valinnassa. Edellä mainitut vitamiinit, kuten D3-vitamiini, kuuluvat mikroravintoaineiden ryhmään, jota urheilijoiden suositellaan saavan usein.

Punajuuri. Ihanteellinen ja turvallinen nitraattien lähde

Punajuurijauhe sisällytettiin Power Beets -valmisteeseen ensisijaisesti sen korkean nitraattipitoisuuden vuoksi. Nitraatteja on jo pitkään käytetty urheilussa yhtenä suorituskykyyn suoraan vaikuttavista lisäaineista, ja ne sisältyvät myös Kansainvälisen olympiakomitean lisäravinteiden luetteloon.

Urheiluravitsemusasiantuntijoiden mukaan nitraattien ottamisesta on ainakin muutamia hyötyjä, mutta yleisesti ottaen kaikki nämä hyödyt tiivistyvät kehon suorituskyvyn lisääntymiseen tai tarkemmin sanottuna energiankulutuksen vähenemiseen.

Nitraattien tehokkuuden vahvistaa myös Australian Institute of Sport, joka luokittelee lisäravinteet ABCD-ryhmiin, joissa A tarkoittaa lisäravinteita, joilla on todistettuja vaikutuksia ja turvallisuutta, B lisäravinteita, jotka vaativat lisätutkimuksia, C lisäravinteita, joilla ei ole todistettuja vaikutuksia, ja D lisäravinteita, jotka on arvioitu vaarallisiksi antidopingtoiminnan näkökulmasta. Nitraatit kuuluivat ryhmään A, joten AIS:n mukaan niiden vaikutus ja turvallisuus on vahvistettu.

S7TM-sekoitus. Lisää typpioksidia

S7 on asiantuntevasti kehitetty ja patentoitu sekoitus seitsemästä luonnollisesta ainesosasta, jotka tehostavat typpioksidin tuotantoa. Sekoitus sisältää mm:

vihreän kahvin uutetta, vihreän teen uutetta, kurkumauutetta, mustikoita, parsakaalin kukkia, kirsikoita ja lehtikaalin lehtiä.

Typpioksidilla on keskeinen rooli monissa tärkeissä prosesseissa, kuten veren virtauksen säätelyssä, uusien pienten verisuonten luomisessa tai verihiutaleiden toimintaan vaikuttamisessa.

S7-sekoitus on luotu antamaan keholle enemmän energiaa, mikä ei ole tärkeää vain ammattilaisurheilijoille, vaan se on myös avainasemassa terveen ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä.

Viinirypäleet ja oliivit. Vahvat antioksidantit

Erinomaista ainesosayhdistelmää täydentävät oliivien ja viinirypäleiden sekä niiden siementen uutteet, joilla on antioksidanttivaikutuksia.

Vapaiden radikaalien torjunta, joille altistumme laajalle levinneen stressin, yhä huonomman ilmanlaadun sekä huonon ruokavalion ja istumatyön vuoksi, on edelleen yksi tärkeimmistä näkökohdista taidossa huolehtia tehokkaasti terveydestämme.

Ruokavalio ja sen vuoksi oikeanlainen täydentävä tuki on paras väline vapaiden radikaalien vaikutusten torjunnassa.

Uusi liittolaisesi terveessä elämässä!

Aktiivinen keho on keho täynnä energiaa. Riippumatta siitä, harjoitteletko intensiivisesti vai pyritkö vain ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja, päivittäiset valintasi voivat vaikuttaa yleiseen terveyteesi.

Miksi Power Beets.

Power Beets on innovatiivinen ravintolisä, jossa on uutetta punajuurista, jotka sisältävät luonnostaan runsaasti nitraatteja. Nämä komponentit auttavat laajentamaan verisuonia, mikä parantaa verenkiertoa ja antaa enemmän happea soluillesi. Tämä on keskeinen tuki fyysiselle aktiivisuudellesi, mikä auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia ja minimoimaan väsymyksen tunteen.

Lisäksi Power Beets toimittaa vitamiineja ja antioksidantteja, joita tarvitaan solujen suojaamiseen hapettumisstressiltä. Antioksidantit tukevat solujen korjaamista suojaamalla soluja haitallisilta vapailta radikaaleilta. Näin elimistösi pystyy selviytymään ympäristöaltistuksista tehokkaammin.

Miten sisällyttää Power Beets päivittäiseen ravitsemussuunnitelmaasi?

 • Lisää yksi annos Power Beets -jauhetta suosikkijuomaasi - veteen, mehuun tai smoothieen. Se on helppo tapa täydentää ruokavaliota arvokkailla ainesosilla.
 • Nauti Power Beets -jauhetta ennen harjoittelua lisätäksesi energiatasoja, parantaaksesi suorituskykyä ja nopeuttaaksesi lihasten palautumista rasituksen jälkeen.
 • Säännöllinen Power Beetsin nauttiminen päivittäisessä ruokavaliossasi auttaa sinua ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja liikunnan intensiteetistä riippumatta.

Key Ingredients:

Sisältö päivittäistä annosta kohden - 7g

D-vitamiini 13 mg 260% SPP *
C-vitamiini 60 mg 75% SPP *
Tiamiini 0,7 mg 64% SPP *
Niasiini 3 mg 19% SPP *
B6-vitamiini 1,8 mg 129% SPP *
Foolihappo 88 mg 75% SPP *
B12-vitamiini 6 mg 240% SPP *
Patentoitu typpioksidin sekoitus 5,4 г SPP **

** SPP - Standardoitu saantisuositus. ** SPP - Ei määritelty

Ainesosat

Punajuuri, fruktooligosakkaridit, granaattiomenamehutiiviste, S7TM-sekoitus (vihreä kahviuute, vihreä teeuute, kurkumauute, mustikka, parsakaalin kukat, kirsikka, lehtikaalin lehdet), omenauute, viinirypäleuute, viinirypäleensiemenuute, oliivi-uute, punainen viinirypäleuute.

Jätä arvostelu Power Punajuuret (210g)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!

Tälle tuotteelle ei ole annettu arvosteluja.

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Power Punajuuret (210g)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!