Life Set

Jälleenmyynti: 97.00 €
Pisteet: 49.50VP
Varastossa

Luonnon auringonpaisteen myydyin sarja & nbsp; Tuotteet


Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


LIFE SET

Esittelemme innovatiivisen sarjan myydyimpiä Nature's Sunshine Poland -tuotteita. Se sisältää klorofylli-nestettä, vihreää luonnonihmettä, ja Bifidophilus Flora Forcea, mikä tekee siitä todennäköisesti markkinoiden parhaan setin. Yhdessä C-vitamiinin kanssa ne muodostavat ihanteellisen kolmikon, joka on jokaisen asiakkaan ja Nature's Sunshine -jakelijan pakollinen tuote kotona.

SETIN KOOSTUMUS: - SETTI, JOKA SISÄLTÄÄ MM:

Klorofylli Nestemäinen - ravintolisä

Chlorophyll Liquid on Nature's Sunshine -tuotteiden ehdoton myyntimenestys ympäri maailmaa. Tuotteen pääainesosa on sinimailasesta ja mulperinmarjasta saatu natrium-kupariklorofylliini. Klorofylliini on kemialliselta rakenteeltaan hyvin samankaltainen kuin hemoglobiinimolekyyli, ja tärkein ero on molekyylin keskipiste. Hemoglobiinissa se on rautaa, kun taas klorofylliinissä - kuparia. Virkistävän mintun makunsa se saa spearmintun antenniosien öljystä. Juo klorofylliä sisältävää vettä jokaisen aterian yhteydessä.

Ainesosat:

Puhdistettu vesi; stabilointiaine: liukoinen glyseriini; natrium-kupariklorofylliini; aromi: piparminttuöljy.

Suositeltu käyttö: Suositeltu käyttö:

Lisää 5 ml (yksi teelusikallinen) klorofyllinestettä lasilliseen vettä.

Juo 3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa.

Bifidophilus Flora Force - ravintolisä

Bifidophilus Flora Force on ravintolisä, jossa on lactobacillus acidophilus ja bifidobacterium longum -kantoja. Tuote sisältää myös lyhyt- ja pitkäketjuisten fruktooligosakkaridien sekoitusta. Bifidobacterium longum ja lactgobacillus acidophilus esiintyvät ihmisen ruoansulatuskanavassa ja niitä pidetään yleisesti elintärkeinä bakteerien joukossa. Ota 1-2 kapselia Flora Forcea päivässä aterian yhteydessä.

Ainesosat:

Lactobacillus acidophilus; bifidobacterium longum, fruktooligosakkaridit, porkkanajauhe, safloriöljy; maltodekstriini; kapselikuori: liivate; paakkuuntumisenestoaine: selluloosa; emulgointiaine: magnesiumstearaatti.

Suositeltu käyttö:

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa.

C-vitamiini bioflavonoidien kanssa - ravintolisä

C-vitamiini bioflavonoideilla on erinomainen sekoitus runsaasti C-vitamiinia sisältäviä ainesosia. Jokainen valmisteen tabletti sisältää 1000 mg askorbiinihappoa, joka vapautuu elimistössä jopa kahdeksan tunnin ajan. C-vitamiinilla on suuri merkitys elimistön asianmukaiselle toiminnalle ja ennen kaikkea immuunijärjestelmän toiminnalle. C-vitamiini osallistuu myös kollageenin tuotantoon luiden ja rustojen moitteettoman toiminnan varmistamiseksi, ja luo siten täydellisen yhdistelmän ruusunmarjan kanssa, mikä edistää nivelten lujuuden lisääntymistä. Ota yksi tabletti C-vitamiinia päivittäin.

Ingredients:

C-vitamiini (askorbiinihappo) 1000 mg / tabl. - 1250 % RDI, antioksidantti: rasvahapot; sakeuttamisaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa; emulgointiaine: magnesiumstearaatti; sakeuttamisaine: kalsiumfosfaatit; paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi); acerolahedelmäuute; hesperidiini; sitruunan bioflavonoidiuute; ruusunmarja; rutiini.

Suositeltu käyttö:

1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

*RDI - Päivittäinen viiteannos

Jätä arvostelu Life Set

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
20/11/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Life Set

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!