Paw Paw (180 kaps.)

Tuotekoodi: 515/515
Jälleenmyynti: 76.20 €
Pisteet: 38.89VP
В наличии
  • 180 tablettia (30 päivän toimitus)
  • Ainutlaatuinen tuote, joka kohdistuu valikoivasti tiettyihin soluihin
  • Yksinomainen standardoitu kaava

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Paw Paw

RAVINTOLISÄ

Tiesitkö?
Asimina triloba, joka tunnetaan myös nimellä tavallinen tassutassu, on pieni lehtipuu, joka on kotoisin Yhdysvaltojen itäosista ja Kanadasta ja jota kasvaa hyvin ojitetussa, syvässä ja hedelmällisessä maassa. Tassutassujen epämiellyttävän hajuiset lehdet, oksat ja kuori sisältävät lähteenä aineita, jotka tunnetaan nimellä asetogeniinit.
Mitkä ovat hyödyt?
Paw Paw on ainutlaatuinen tuote, joka kohdistuu valikoivasti tiettyihin soluihin. Nature's Sunshine käyttää Pohjois-Amerikan Paw Paw Paw -puun oksista saatavaa uutetta, joka sisältää konsentroituneimmin asetogeniinejä. Asetogeniinit ovat aktiivisia yhdisteitä, jotka vaikuttavat solun mitokondrioiden adenosiinitrifosfaatin (ATP) tuotantoon. ATP on tärkein energianlähde kehossasi, joka pitää kaiken liikkeessä. Se on korkeaenerginen molekyyli, joka varastoi energiaa kehossasi ja antaa soluillesi energiaa, jota ne tarvitsevat toimiakseen. Asetogeniinit säätelevät valikoivasti ATP:n tuotantoa tietyissä soluissa, ja siten ne voivat myös auttaa säätelemään solujen verenkiertoa.
1970-luvun alussa yliopiston professori tohtori Jerry McLaughlin keskittyi ensimmäisenä Asimina Trilobaan, joka tunnetaan paremmin nimellä Paw Paw Paw. Tutkimuksissaan tohtori McLaughlin havaitsi, että se oli lähde fytokemikaaleille, joita kutsutaan asetogeniineiksi. Hän ja hänen jatko-opiskelijansa eristivät yli 40 tällaista asetogeniinia.
Tassutassu on suojattu useilla yhdysvaltalaisilla patenteilla, ja tohtori McLaughlinin yli kymmenellä patentilla on suojattu tassutassun käyttöä yleisesti eri tarkoituksiin. Tohtori McLaughlin toimi Nature's Sunshinen tutkimus- ja kehitysjohtajana ja lisensoi menetelmänsä ja kaavansa yksinomaan NSP:lle.
Tassutassu sekoitetaan usein sen serkkuun graviolaan. Tutkimuksensa aikana tohtori McLaughlin testasi useita graviolamerkkejä, joita markkinoitiin nimellä paw paw. Testit osoittivat, että nämä graviola-tuotteet olivat paljon huonompia kuin aidot tassutassut. Ensinnäkin graviolassa esiintyvillä asetogeniineillä ei ole samaa tehokasta kemiallista rakennetta kuin tassun asetogeniineillä. Toiseksi tohtori McLaughlin havaitsi, että näitä tuotteita ei ollut standardoitu - toisin sanoen asetogeniinien määrä vaihteli suuresti. Hänen testaamansa parhaan graviola-tuotteen todettiin olevan vain 4 prosenttia yhtä voimakas kuin käpälätuotteen.
Huomautus: Saamme aika ajoin kysymyksiä muista tuotteista, jotka sisältävät sanat "paw paw". Nature's Sunshinen Paw Paw Paw -tuote on ainoa tohtori Jerry McLaughlinin tutkimista ja kehittämistä tuotteista, ja se valmistetaan hänen menetelmiensä mukaisesti.

AINESOSAT:
Paw Paw Twig -uute (Asimina triloba); kapselikuori (liivate, vesi); täyteaine (selluloosa); paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).


KESKEISET AINESOSAT:
Sisältö suositellussa annoksessa (6 kapselia):
..............2280 mg.
- asetogeniinit................................51 mg


SUOSITELTU KÄYTTÖ:
2 kapselia 3 kertaa päivässä aterian yhteydessä.
Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.
Tuotetta eivät saa käyttää raskaana olevat, raskautta suunnittelevat tai imettävät naiset.


SÄILYTYSOLOSUHTEET:

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa.

Jätä arvostelu Paw Paw (180 kaps.)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
26/02/2022

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Paw Paw (180 kaps.)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!