Mega-Chel

Tuotekoodi: 4201
Jälleenmyynti: 28.77 €
Нет в наличии
  • 120 tablettia (15 päivän kurssi)
  • Tärkein systeeminen tuote verenkiertoelimistölle
  • Enemmän kuin pelkkä monivitamiini.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Tiesitkö?

Verenkiertojärjestelmä on uskomaton verisuonten verkosto, jonka kokonaispituus on noin 100 000 kilometriä. Verenkierto kuljettaa happea ja ravinteita kehomme jokaiseen soluun. Ja kaikkea tätä virtausta ohjaa sydänlihas. Jotta verenkiertojärjestelmä toimisi tehokkaasti, sydämen on oltava vahva ja verisuonten on oltava joustavia. Veren on puhdistuttava myrkyistä ja rikastuttava hapella, vitamiineilla, aminohapoilla ja hivenaineilla. Ongelmat missä tahansa verenkiertojärjestelmän osassa voivat johtaa vakaviin terveysongelmiin yleensä.

Kolme negatiivista tekijää, jotka horjuttavat verenkiertoa, ovat: verenpainetauti (korkea verenpaine), korkea triglyseridi- ja kolesterolipitoisuus verenkierrossa ja tupakointi. Muita sydän- ja verisuoniongelmien syitä: liikalihavuus, perinnöllisyys ja henkinen stressi. Mega-Chel toimittaa elimistöön A-, C- ja E-vitamiineja sekä seleeniä. Se suojaa soluja vaurioilta molekyylitasolla.

Hyödylliset aineet

Mega-Che on enemmän kuin pelkkä monivitamiini. Tämä ainutlaatuinen hiivaton verenkiertoelimistöä tukeva koostumus on rikastettu vitamiineilla, kivennäisaineilla ja aminohapoilla.

Verenkiertoelimistön kannalta keskeinen systeemivalmiste (KSP) Mega-Chel® sisältää A-, C- ja E-vitamiineja sekä seleeniä. Se suojaa soluja ennenaikaiselta vanhenemiselta, vahvistaa vastustuskykyä, vähentää väsymysoireyhtymää, lisää suorituskykyä ja kestävyyttä.

C-vitamiinilla on suotuisa vaikutus hermostoon ja immuunijärjestelmään. Tuottaa kollageenia, lisää verisuonten seinämien elastisuutta, parantaa raudan imeytymistä. Tiamiini (B1) edistää aineenvaihduntaa ja sydämen normaalia toimintaa. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normalisoitumista ja optimoi veren kalsiumtasot. Magnesium tukee lihasmassaa ja harmonisoi elektrolyyttitasapainoa.

Sisältää kasviperäisiä ainesosia: ginkgo biloba -uutetta ja orapihlajahedelmiä, jotka sisältävät runsaasti C-vitamiinia ja bioflavonoideja. Ei sisällä säilöntäaineita, tärkkelystä tai sokeria.

Ainesosat: selluloosa (kasvikuitu), steariinihappo (kasvi), magnesiumstearaatti (kasvi), sitrushedelmien bioflavonoidit, rutiini, magnesiumsilikaatti, piidioksidi (piidioksidipulveri), lisämunuaisen aine, sappisappi, T-leukosyytit, kalaöljy, Ginkgo biloba -lehti, orapihlajan hedelmä (Crataegus laevigata, C. monogyna).

Suositus: Ota yksi tabletti kahdesti päivässä yhden viikon ajan ja kaksi tablettia kahdesti päivässä toisen viikon ajan. Lisää vähitellen neljään tablettiin ja ota ruoan kanssa kahdesti päivässä. Pidä tämä taso kolmen tai neljän kuukauden ajan. Vähennä sitten vähitellen saantia järjestelmän mukaisesti samalla tavalla.

Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

A-vitamiini (palmitaatti, beetakaroteeni) 13,332IU 267
C-vitamiini (askorbiinihappo) 1 332 mg 2,220
D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 216 IU 54
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 133 IU 443
Tiamiini (B1, tiamiinimononitraatti) 66 mg 4,400
Riboflaviini (B2) 16 mg 941
Niasiini (niasiiniamidi) 33 mg 165
B6-vitamiini (pyridoksiini HCl) 50 mg 2500
Foolihappo 133 mcg 33
B12-vitamiini (syanokobalamiini) 83 mcg 1383
Biotiini 33 mcg 11
Pantoteenihappo (d-kalsiumpantotenaatti) 166 mg 1660
Kalsium (aminohappokelaatti, 133 mg 13
di-kalsiumfosfaatti, d-kalsiumpantotenaatti)
Rauta (rautafumaraatti) 3,2 mg 18
Fosfori (di-kalsiumfosfaatti) 96 mg 10
Jodi (kaliumjodidi) 42mcg 28
Magnesium (aminohappokelaatti, oksidi) 133 mg 33
Sinkki (glukonaatti, oksidi) 10 mg 67
Seleeni (aminohappokelaatti) 84 mcg 120
Kupari (glukonaatti) 84 mcg 4
Mangaani (aminohappokelaatti) 1,6 mg 80
Kromi (aminohappokelaatti) 66 mcg 55
Kalium (glukonaatti) 133 mg 4
p-Aminobentsoehappo (PABA) 83 mg -
Inositoli 13 mg -
Koentsyymi Q10 3,3 mg -
l-kysteiini HCl 250 mg -
l-metioniini 58 mg -

Jätä arvostelu Mega-Chel

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
29/03/2022

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Mega-Chel

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!