Kollageeni+

Jälleenmyynti: 71.40 €
Pisteet: 36.46VP
Varastossa
  • Kollageeni+ luotiin antamaan kaunis iho, terveet hiukset ja kynnet sekä varmistamaan, että nivelet ovat täydellisessä kunnossa.

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


KOLLAGEN+

RAVINTOLISÄ


Kollageeni+ luotiin antamaan kaunis iho, terveet hiukset ja kynnet sekä varmistamaan, että nivelet ovat täydellisessä kunnossa. Asiantuntijat kehittivät kollageenipeptidien, C-vitamiinin, sinkin ja hyaluronihapon yhdistelmän, jonka avulla voit huolehtia terveydestäsi ja kauneudestasi kaikin puolin.

Kollageeni itsessään sisältää runsaasti aminohappoja, kuten glysiiniä, proliiniä, hydroksiproliiniä ja hydroksylysiiniä, ja tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageeni imeytyy elimistöön bi- ja tripeptidien tapaan, jotka pääsevät ihoon ja rustoon laskimoverenkierron kautta.

C-vitamiini, sinkki ja hyaluronihappo täydentävät Collagen+:n vaikutusta. Ensin mainittu auttaa kehossamme kollageenin asianmukaista tuotantoa, jonka avulla voimme ylläpitää terveitä luita, verisuonia, rustoja, ihoa ja niveliä. Sinkki puolestaan vahvistaa luita, kynsiä, ihoa ja hiuksia ja parantaa lisäksi mikroravinteiden aineenvaihduntaa, ja mikä on tärkeää kollageenin kanssa symbioosissa, se edistää asianmukaista proteiinisynteesiä. Hyaluronihappo täydentää tuotteen erinomaisen koostumuksen.


AINESOSAT:

hydrolysoitu naudan kollageeni, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), L-askorbiinihappo, sinkkisitraatti, sinkkiglukonaatti, hyaluronihapon natriumsuola, makeutusaine (stevioliglykosidit).


AVAINAINESOSAT:

Kollageenipeptidit................................... 5.81 g**
C-vitamiini................................................. 60 mg / 75 % NRV*.
Sinkki............................................................ 8,19 mg / 82 % NRV-arvosta.
Hyaluronihappo....................................... 9 mg**
*NRV - ravitsemukselliset viitearvot; ** - NRV:tä ei ole ilmoitettu.


SUOSITELTU ANNOS PÄIVITTÄISTÄ KULUTUSTA VARTEN:

Sekoita yksi annos Collagen+ (6 g) kahviin, teehen, smoothieen, veteen, hedelmämehuun tai muuhun juomaan. Älä lisää kiehuvaan veteen. Nauti kerran päivässä.


Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa. Jäähdytys ei ole tarpeen.

Jätä arvostelu Kollageeni+

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
05/09/2021

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Kollageeni+

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!