Kauneus

Jälleenmyynti: 215.60 €
Pisteet: 110.00VP
Varastossa

TERVEYTTÄ JA KAUNEUTTA!


Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Terve ja kaunis

Meillä ei ole epäilystäkään siitä, että todellinen kauneus tulee sisältäpäin ja on suurelta osin riippuvainen terveydestäsi. Kun puhumme terveestä ja sileästä ihosta, kiiltävistä hiuksista ja vahvoista kauniista kynsistä, ajattelemme usein kaikenlaista kosmetiikkaa ja kauneushoitoja. Samalla ihomme, hiuksemme ja kynsiemme tarvitsevat ennen kaikkea kunnollista ravintoa sisältäpäin ja tukea kehon täydellisen terveyden muodossa.

Kauneus tulee sisältäpäin!

Kollageeni on asiakkaidemme ehdoton suosikki. He valitsevat sen pitääkseen ihonsa kauniina ja pysyäkseen pidempään nuorena. Jokainen tuoteannos sisältää peräti 17 g kollageenipeptidejä. Tällaisella annoksella kollageenillamme ei ole kilpailijoita.

Yhdistämme sinkin kauniiseen ja terveeseen ihoon sekä kiiltäviin hiuksiin ja kiiltäviin kynsiin. Ja aivan oikein, mutta Sinkki ALT sisältää myös ruskeaa merilevää, joka auttaa varmistamaan oikean painon.

Antioksidantit - tiedät varmasti, miten suuri vaikutus niillä on terveyteemme. Torjuessaan ikääntymisestä vastuussa olevia vapaita radikaaleja ne ovat myös korvaamaton liittolainen kauneuden ylläpitämisessä. Beauty-setti antaa sinulle antioksidantteja kolmanteen potenssiin, sillä siinä on Zambroza, Grapin ja antioksidantteja sekä C-vitamiinia .

C-vitamiinilla on setissä erityinen rooli. Se ei ole ainoastaan vahva antioksidantti, vaan se myös takaa tuen kollageenin tuotannolle, joka on välttämätöntä terveelle iholle.

Aloe Juice on myös yksi asiakkaidemme suosikeista. Sillä on myönteinen vaikutus naisten sukupuolielimiin ja se säätelee kuukautiskiertoa. Terveen ihon ylläpitäminen kuuluu myös sen hyödyllisiin vaikutuksiin.

Super Complex on joukko vitamiineja ja kivennäisaineita, joita tarvitsemme joka päivä. Se on myös antioksidanttien, kuten C- ja E-vitamiinin ja seleenin lähde.


Sisältyy sarjaan:
Kollageeni
Sinkki ALT
Grapin ja antioksidantit
Aloe-mehu
C-vitamiini bioflavonoidit
Superkompleksi
Zambroza


Suositeltu käyttö:
Käytä kaikkia sarjaan sisältyviä tuotteita etikettien ohjeiden mukaisesti.

Jätä arvostelu Kauneus

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
09/07/2020

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Kauneus

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!