Bremani Care Micellar Gel (125 ml)

Brändi: Bremani
Tuotekoodi: 21623
Jälleenmyynti: 31.10 €
Pisteet: 17.11VP
Varastossa
  • Puhdistaa
  • Poistaa meikkijäämät
  • Kosteuttaa
  • Tiivistää huokosia
  • Pehmentää
  • Palauttaa ihon biologisen tasapainon

Tallenna se seinällesi, jotta et menetä linkkiä tähän tuotteeseen:


Bremani Care Micellar Gel

Kasvojenpesugeeli perustuu kahteen luonnolliseen ainesosayhdistelmään: kukkiva iho ja terve iho.

Blossoming complexion sisältää pioni- ja magnoliauutteita. Pioniuutteella on antioksidanttinen ja rauhoittava vaikutus, se kaventaa ihohuokosia ja sopii myös herkälle iholle.

Pioniuutetta pidetään yhtenä tehokkaimmista kukka-ainesosista ihonhoidossa, kun taas magnoliauute suojaa ja sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Tämä ihana tuote poistaa epäpuhtaudet iholta, auttaa saavuttamaan täydellisen tasaisen ihon, rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa.

Bremani Care -mikrosellageeli toimii kuin magneetti, joka irrottaa ja poistaa meikkijäämät, ylimääräisen talin ja muut epäpuhtaudet. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen miellyttävän pehmeän ja kosteuttavan tunteen.


Ingredients: vesi, glyseriini, diglyseriini, akrylaatti/palmeh-25-akrylaattikopolymeeri, natriumlauroyyliglutamaatti, polysorbaatti 20, kookamidopropyylibetaiini, kapryyliglykoli, ksylitoli, parfum, natriumhydroksidi, etyylieksyyliglyseriini, propyleeniglykoli, kapryylihydroksamiinihappo, niasiiniamidi, betaiini, hydroksipropyyliguar, inuliini, alfaglukaani oligosakkaridi, butyleeniglykoli, magnolia biondiibud/kukkauute, paeonia ocinalis -kukkauute, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, camellia sinensis leaf extract.

Käyttöohje: Laita pieni määrä geeliä käteen ja hiero ihoon pyörivin liikkein sekoittaen lämpimään veteen. Huuhtele kasvot hyvin ja kuivaa varovasti pyyhkeellä.

Jätä arvostelu Bremani Care Micellar Gel (125 ml)

Kirjoita arvostelu
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!
30/07/2019

Kirjoita kommentti tai kysy tuotteesta Bremani Care Micellar Gel (125 ml)

Kysy kysymys
Huomaa: HTML-koodia ei käännetä!